Tako je z oskarjem nagrajena igralka na sprehodu po Los Angelesu razkrila svoj rastoči trebušček. Emma in Dave sta par od leta 2017, zaročena pa sta od decembra 2019. McCary, ki je sicer producent oddaje Saturday Night Live, je na Instagram objavil fotografijo s svojo zaročenko, na kateri se lepo vidi lesketajoč se zaročni prstan.

 

Parček se je spoznal decembra 2016, ko je bila Emma Stone gostja v oddaji Saturday Night Live, in od takrat sta bila na začetku zelo zasebna. Prvič sta se pojavila skupaj v javnosti šele januarja 2019, lani pa naj bi se poročila.

“Moj pogled na otroke se je zelo spremenil, ko sem odrasla. Nikoli nisem pazila otrok ali kaj podobnega,” je razkrila. “Kot najstnica sem govorila, da se ne bom nikoli poročila in imela otrok. A ko sem postala starejša, sem spremenila mišljenje in začela ‘res se želim poročiti, res si želim imeti otroke’.”

Poleg otroka Emily Ratajkowski in Sebastiana Bear-McClarda, ki bo kaj kmalu privekal na svet, torej lahko v 2021 pričakujemo še naraščaj Emme in Dava.

PREBERITE TUDI: Noseča še ena supermanekenka! Z možem pričakujeta prvega otroka

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj