… cenovno dostopnih izdelkih, je najela dve novi zvezdnici, ki bosta od prihodnjega leta dalje predstavljali njihove izdel­ke. Odločili so se, da se bosta lepoticam Halle Berry, Jessici Alba, Elle MacPherson in Jessici Biel, ki so že obrazi Revlona, pridružili še dve igralki: Emma Stone in Olivia Wilde.

Emma Stone in Olivia Wilde nova obraza Revlona

“Revlon se zaveda, da je vsaka ženska večstranska in čudovita na svoj način in izražanje individualnosti je za Revlon tako pomembno kot je zame,” je o svoji novi vlogi povedala Emma Stone. “Izdelke Revlon poznam že odkar pomnim. Še sedaj se dobro spomnim svoje mame, ki je uporabljala Revlon ličila in kako sem bila končno dovolj stara, da sem jih lahko začela uporabljati tudi sama.”

Olivia Wilde pa je navdušena tudi nad Revlonovimi prizadevanji: “Vedno sem občudovala Revlon v njihovem prizadevanju, da bi dali ženskam samozavest in izdelke, s katerimi se bodo počutile lepe tako­ navznotraj kot tudi navzven. Všeč mi je tudi to, da so tako prepoznavni po svetu kot eden največjih šampionov v boju za zdravje žensk. Čudovito se je pridružiti podjetju z velikim srcem in velikimi idejami!”

Emmo in Olivio bomo lahko videli v začetku prihodnjega leta, predstavljali pa bosta seveda dekorativno kozmetiko. Sodelovali bosta tudi v Revlonovih kampanjah in prizadevanjih za zdravje žensk – v zadnjih 10 letih je Revlon zbral več kot 65 milijonov dolarjev za raziskave o raku dojk.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj