… promocijo svojega najbolj poznanega ženskega parfuma Opium izbrali umirjeno Emily Blunt, so bili mnogi presenečeni. Presenečena pa je bila tudi sama Emily, ki je v smehu dejala: “Ne vem, zakaj so me izbrali. Nimam pojma. Ali ni bilo nikogar drugega? Naredili so napako, veliko napako.”

emily_blunt_opium2

Emily Blunt v oglasu za Opium

Emily Blunt pa je vlogo vzela delno tudi zaradi kontroverznosti, ki spremlja oglase za parfum Opium, o kateri smo še poročali: “Okoli tega parfuma plava nekakšna avra škandalov, ki me je izjemno privlačila, zato sem se odločila, da bom sodelovala. Že pred tem sem dobila nekaj ponudb za sodelovanje, a nobena ni bila tako prefinjena kot ta. In še z leopardom sem delala.”

V oglasu Emily predstavlja fatalno žensko, oblečena pa je v črn smoking. Trener leoparda je povedal, da za to obstaja poseben razlog: “Če je okoli leoparda frfotajoča tkanina, znori.” Zato je Emily morala nositi smoking namesto zapeljive ženstvene obleke – a če smo pošteni, ravno črn smoking doda poseben učinek in piko na i celotnemu videzu in oglasu. Upamo, da je oglas tokrat dovolj zadržan na vseh področjih, da en bo šel komu od pristojnih spet ‘v nos’.

Spodaj pa si lahko ogledate video oglas, v katerem Emily Blunt predstavlja zapeljivo YSL dišavo Opium.­

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj