“Nisem privrženka modnih diet,” je povedala Elizabeth. “Moj okus je precej preprost – ne pijem čudnih zelenih sokov ali česa podobnega. Že od nekdaj pazim, kaj jem. Nikoli nisem želela jesti predelane hrane. Že od najstniških let naprej sem vedno gledala oznake na hrani.”

Pri nedavni spremembi življenjskega sloga se je Elizabeth odpovedala predpakiranim sendvičem. “Vse to sem ukinila pred več kot enim letom. Jem samo tisto, za kar bi rekla, da je zelo normalno, kar je lahko pečeno meso, pire krompir in nekaj različnih vrst zelenjave. To vsekakor ni nič novega ali nenavadnega,” je pojasnila.

Ko gre za ohranjanje kondicije, ima Elizabeth raje vrtnarjenje kot formalno vadbo. “Ne hodim v telovadnico, vendar sem zelo aktivna. Ne sedim veliko pri miru,” je povedala in dodala: “Veliko pa vrtnarim – to je precej razgibano in dolgotrajno pobiranje stvari z vrta!”

 

Elizabeth se izogiba uživanju težkih obrokov zvečer in razkrila svoj najboljši nasvet za prehrano: “Hrano jejte prej, čez dan, tako imate več časa, da jo prebavite, telo pa se lahko spočije med spanjem.”

Tudi v nedavnem intervjuju za Harper’s Bazaar je spregovorila o ohranjanju svoje neverjetne postave in o tem, da lahko še vedno lahko obleče v svojo slavno obleko z velikimi knofljami, s katero je zaslovela ob Hughu Grantu pred natanko 30 leti, daljnega leta 1994.

Polurni sprehod je nekaj, kar vključuje v svoj vsakdanjik, rada pa vplete tudi nekaj vadbe za krepitev mišic s pilatesom in jogo. “Mislim, da je pomembno, da ostanemo čvrsti,” je povedala. “Ne hodim v telovadnico, vendar tudi ne ležim na kavču.”

PREBERITE TUDI: 58-letna Elizabeth Hurley ponovno osupnila v kopalkah – je to sploh mogoče?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj