Dekorativno linijo s strani poznane modne znamke Dolce&Gabbana nekateri že prav nestrpno pričakujejo vrsto let, zdaj pa sta se oblikovalca končno le odločila, da se bosta razširila še na kozmetiko. Naslednji mesec bo tako luč sveta ugledala njuna lastna dekorativna linija, ki bo po njunih besedah ponujala precej širok spekter različnih izdelkov, od lakov za nohte do bronzerjev, pomoč pri samih izdelkih in odtenkih pa jima je ponudila priznana mojstrica ličenja, Pat McGrath. Linijo bo predstavljala igralka Scarlett Johansson.­

Scarlett Johansson za dekorativo Dolce&Gabbana


Stefano Gabbana, polovica dvojca, je ob priložnosti izjavil, da pri D&G vidijo make-up kot nek dodatek za ženske, tako kot je to denimo obleka, poleg tega pa make-up lahko spreminjaš v skladu s svojim počutjem, ravno tako kot oblačila, na celotni liniji pa so delali tako kot delajo na svojih kolekcijah oblačil.

Dolce&Gabbana


Navdih so našli v bordo daliji, različnih modrih odtenkih Mediterana in črnem pesku Strombolija, kjer oblikovalca sicer rada tudi počitnikujeta. Dekorativna linija drugače vključuje tri različne looke – Sensually Natural (nevtralni odtenki), Provocative Eyes (smoky eye in nevpadljive ustnice) ter Lustful Lips (temno rubinaste ustnice in nohti). Embalaža je zlata in glamurozna, izdelki pa so tudi nežno odišavljeni, saj sta opazila, da dandanes le redkokatere šminke dišijo tako, kot so dišale šminke njunih mam.

­

Dolce&Gabbana makeup­


Na voljo od februarja dalje.

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj