Namenjena bo dojenčkom in otrokom do desetega leta starosti, bo pa prav tako modna kot njune preostale kolekcije.”Sam nisem kaj dosti vedel o teh rečeh, a Domenicov brat ima tri otroke v starostni skupini dve do šest let. Linija je nastala kot nadaljnje širjenje Dolce & Gabbana izdelkov, dizajna, izdelave, delovanja in pozicioniranja v svetu. To je poklon Italiji in italijanski tradiciji. Je del naše kulture in zaznamuje enega najbolj pomembnih trenutkov v naših življenjih, je povedal Gabbana.

dolce_gabbana_otroska

Foto: omninfo.com

Kolekcija bo sicer vključevala oblačila za vsak dan, oblačila za doma, za na plažo, modne dodatke in obutev. Med kreacijami najbolj izstopajo uporaba lila barve, s kamenčki obložena obleka za zabavo, mini smoking z metuljčkom, jakne iz tvida in obleke, ki so dobile navdih v baročnem slogu in so potiskane z angelčki in cvetličnimi vzorci, ter bluze iz krepa, okrašene z belimi čipkami. Četudi kolekcija deluje zelo luksuzno, sta tako Domenico Dolce kot tudi Stefano Gabbana poudarila, da je bilo bistvo kolekcije tudi praktičnost.

“Intervjuvala sva vse matere, kajti kolekcija mora biti praktična. Veliko sva se naučila, mnogo detajlov – npr. da je bolje, da so enodelni pajaci brez rokavov, da se otroci lažje gibajo. Otroci se ne marajo počutiti preveč omejene,” sta še dodala.

Dolce & Gabbana sta se tako pridružila luksuznim blagovnim znamkam kot so Gucci, Lanvin in Diane von Furstenberg, ki so kolekcije za otroke lansirale že v preteklih letih.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj