Enostavne linije, geometrijski vzorci, čiste barve. Nihajoč med pop in avantgardno sceno, bo neografični stil letošnjo pomlad močno razburkal trende. Kot nevihta na tržišče prihaja kolekcija ličil Graphic Appeal, ki ponazarja najnovejše trende: nadvse kreativna, navdušujoče prefinjena, šporna, bleščeča in definirana …

Deborah Graphic Appeal

Moderni odtenki rožnate, zelene in turkizne barve za nebeško harmonijo. Posebnost: trije seti posebnih senčil za veke Special Eye-Shadow sets. In ker bi polti radi vdihnili veliko sijaja in naravne lepote so tu posebna rdečila za lica, v izjemni trojni kombinaciji odtenkov: Special Blush – za polt, ki je videti naravno sijoča.

Prevladujoč izdelek sezone pa je tekoče črtalo za oči Quick Eyestyler. Nič drugega ne more ustvariti občutka drame tako hitro kot ta izdelek – s koncentrirano, intenzivno barvo: klasična črna ali modna mornarsko modra. S posebno oblikovano konico, brez nevarnosti packanja in s posebnimi pigmenti za dramatičen videz in izjemno poudarjen pogled.

Deborah Graphic Appeal izdelki

Ustnice označuje visok sijaj: trije odtenki Light Creator rdečil za ustnice: 01 Unforgettable Red, 25 Pink ter 26 Orange Beige.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj