Podjetje Colour Me Beautiful je vodilno svetovno podjetje za svetovanje glede barv, stila in osebne podobe. Kar tridesetletna tradicija priča o nesporni kvaliteti, vsako leto pa se v studiih CMB-svetovalcev zvrsti na tisoče znanih in manj znanih osebnosti ter podjetij, ki si z odločitvijo za CMB-svetovanje zagotovijo svežo, mladostno in izdelano osebno ali poslovno podobo.

Zakaj se odločiti za CMB-barvno svetovanje?

Ne glede na leta, poklic, status ali katero drugo zunanjo okoliščino, ima prav vsaka ženska od CMB-barvne analize neverjetno korist. Ker od svetovanja naprej točno ve, kateri barvni tip je in kateri odtenki so v njeni barvni paleti, ji med množico artiklov v trgovini nikoli več ni treba dvomiti, ali bo v nekem ogledanem kosu oblačila videti dobro ali ne; prav tako ne bo dvoma, katere barve so tiste, za katere se splača investirati nekoliko več denarja, in kateri so manj osnovni, bolj zabavni odtenki, s katerimi lahko vsako sezono popestri svojo garderobo z nakupom cenejšega kosa ali dveh. Vedela bo, kateri so odtenki, na katere lahko stavi tudi takrat, ko bo utrujena zaradi neprespane noči ali nekaj tednov trajajočih skrbi, ter v katerih odtenkih bo vedno videti poslovno, odločno, samozavestno in elegantno, da bo z njimi prepričala poslovne partnerje ali se dobro odrezala na razgovoru za službo.

Izvedela bo tudi, kako med seboj kombinirati odtenke iz svoje palete, da bodo kombinacije kar najbolj laskave za njen barvni tip, kakšen nakit izbirati, pa tudi to, kako malce ‘pogoljufati’, kadar bo zavestno izbrala odtenek, ki sicer ni najbolj optimalen za njen barvni tip, a ga bo z novim znanjem znala kombinirati tako, da v njem kljub vsemu ne bo videti utrujeno, bolno ali postarano.

Ker CMB-barvna paleta za posamezni barvni tip vsebuje kar 42 optimalnih odtenkov za osebo, ki ji je določena (kar je približno za 70 % več odtenkov, kot jih povprečna ženska nosi oz. ima v svoji garderobni omari), se ji tako odpre popolnoma nov svet barv in barvnih odtenkov ter skoraj neomejene možnosti za vedno svežo ter nikoli več dolgočasno rutino jutranjega oblačenja. Med odtenki v svoji paleti bo namreč našla odtenke za prav vse priložnosti v svojem življenju: poslovna ali formalna (službena) oblačila, oblačila za šport in prosti čas, za večerne in elegantnejše priložnosti, pa tudi za poročno obleko in tako naprej.

Nenazadnje ji ne bo treba več dvomiti o tem, kakšni odtenki ličil (pudrov, senčil, rdečil, šmink …) ji pristajajo, saj k CMB-barvni analizi spada tudi posvet o ličenju z vključenim ličenjem s CMB ličili. Po končanem barvnem svetovanju bo s sabo domov odnesla etui z 42 koščki blaga v zanjo optimalnih odtenkih, ki je ličen, praktičen za prenašanje v torbici ter dobrodošel spremljevalec pri vsakem bodočem nakupu oblačil, modnih dodatkov ali kozmetike.

cmb_1
telegraph.co.uk, actressarchives.com, redcarpet-fashionawards.com, instyle.com, estylechannel.blogspot.com, goldenglobes.com

cmb_2
        eurosong.si, rtvslo.si, govori.se, cosmopolitan.si, slovenskenovice.si, mojvideo.com

Kaj moram še vedeti o CMB-barvnem svetovanju?

CMB-barvno svetovanje se dogaja v svetlem prostoru v naravni svetlobi. Ker se barvni tip določa zelo natančno in za vsako žensko posebej (svetovalka se odloča med kar 24 možnimi barvnimi tipi), je priporočljivo, da ženska nosi minimalno količino ličil, saj je v samo svetovanje vključeno tudi ličenje, posebej prilagojeno njenemu barvnemu tipu. Med svetovanjem se tako svetovalka in kandidatka pogovorita tudi o optimalnih barvah las za izbrani barvni tip, prav tako pa je (po želji kandidatke) možen tudi krajši posvet o samih krojih oblačil, ki so primerni za njeno postavo, službo in način življenja. CMB-barvno svetovanje tako traja približno 90 minut in je pozitivna, poučna in sproščujoča izkušnja ter odlična investicija v osebni stil in skladno osebno podobo.

cmb_primer_barvne_palete
Primer CMB barvne palete


Ekskluzivna ponudba za članice Planeta Lepote!

CMB-svetovalka Tina Martinec Selan, lastnica blagovne
znamke Odglavedopet, je avtorica istoimenskega bloga in osebna
stilistka, s katero naš portal sodeluje pri nadvse uspešnem projektu
Stilskih preobrazb.

Za članice Planeta
Lepote od 10. septembra 2012 do vključno 31. decembra 2012 nudi izjemni 20 % popust za CMB-barvno svetovanje.
Nikar ne zamudite ekskluzivne ponudbe, zato vse, ki želite izkoristiti posebno ponudbo, pošljite na elektronski naslov urednistvo’at’planet-lepote.com naslednje podatke:

  • uporabniško ime na portalu Planet Lepote (nick)
  • elektronski naslov, s katerim ste registrirane na portalu Planet Lepote
  • ime in priimek

Več informacij: info’at’odglavedopet.si

3 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj