Igralec je razkril, da so se potegovali za vlogo Ryana Atwooda v uspešnici televizije CW, vendar jo je na koncu dobil Ben McKenzie, ker je vodja kastinga menil, da ima preveč slabo kožo.

43-letni igralec Čudežne ženske, ki je 9. maja nastopil v podkastu Happy Sad Confused Josha Horowitza, je razmišljal o svoji skorajšnji vlogi Ryana Atwooda (vlogo je na koncu dobil Ben McKenzie) ob Mischi Barton. Glavni razlog, zakaj so ga kasting direktorji zavrnili za vlogo v najstniški dramski seriji?

“Moja obupna koža,” je dejal Pine. “Kot najstnik sem imel grozno kožo, ko pa sem prišel po fakulteti, mi je spet začela popuščati.”

Ob premieri drame na televiziji FOX leta 2003 je bil Pine star 23 let. Čeprav je dejal, da ga utemeljitev odločitve za zasedbo še danes boli, je razumel, kaj se je zgodilo – in se celo šalil, da je hvaležen, da je njegova kariera šla po drugi poti.

“Poglejte, šel sem v The O.C., kot da bi bil najstniška melodrama,” je dejal. “Razumem, da so hoteli imeti lepe ljudi, ki počnejo lepe stvari.”

“Nočem reči, da sem hvaležen, ker nisem pristal, ampak … to je drugačna, drugačna pot,” je dejal in požel smeh gostitelja Horowitza. “V redu sem … vendar je malo posttravmatske stresne motnje – ni zabavno imeti slabo kožo. To je bila ena od najbolj travmatičnih točk v mojem življenju, vendar je to moja zgodba.”

Pine ima nekaj nasvetov tudi za mlajše poslušalce ali tiste, ki trpijo zaradi aken: “Razumem vas. Slišim vas. Slišim vas. Vem, kako depresivno je lahko to in v kakšne globine žalosti te lahko potegne. Vendar pa je tudi svetlejši dan.”

To ni prvič, da je nekdanji član ekipe serije O.C. spregovoril o Pinovi avdiciji za vlogo Ryana – v knjigi Welcome to the O.C.: The Oral History (2023) Alana Sepinwalla, Josha Schwartza in Stephanie Savage kasting direktor serije Patrick Rush pravi, da je bila Pinova avdicija “res dobra” – vendar “je bil v starosti, ko je imel res hude težave s kožo”, navaja E!

“Na tej točki je bilo videti, da je to nepremostljivo. In kot otroku, ki je odraščal z grozno kožo, mi je to zlomilo srce. Toda Chris Pine je zdaj v redu. Z njim je vse v redu,” pravi Rush v knjigi.

PREBERITE TUDI: Kako se znebiti aken?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj