… kar nam ni všeč in poudarimo, kar nam je, bomo odslej lahko malce popravile tudi svoje noge, če nismo najbolj zadovoljne z njimi. Vsaj tako kaže novi trend 'leg contouring', ki ga je zaslediti med lepotnimi navdušenkami (ali morda bolje rečeno obsedenkami?).
 

Za kaj gre?

Gre za postopek, podoben senčenju in osvetljevanju obraza, ki je zadnja leta postal tako popularen, le da se ga izvaja na nogah. Torej tako, kot se s pomočjo bronzerja in osvetljevalca ustvari videz poudarjenih ličnic in poudari konture obraza, se enako naredi na nogah in tako ustvari videz lepše oblikovanih, bolj mišičastih nog in/ali ožjih stegen/gležnjev; poudarjenih meč ipd.
 

Ali deluje?

Do določene mere in od daleč vsekakor, od bližje pa bo zagotovo opaziti, da nekaj ni tako, kot bi moralo biti. Zato se je za lepše noge bolj priporočljivo lotiti rekreiranja; za lepši ten pa uporabiti temnejše obarvano kremo ali losjon za telo, ki bo ustvarila videz zagorelosti. Če pa se boste vseeno lotile preoblikovanja nog s pomočjo 'contouringa', pa priporočamo zmernost in da se držite načela 'manj je več'.
 
V vsakem primeru pa se je vsakega 'problema' bolje lotiti tako, da se reši reševanja vzroka – torej raje preoblikujmo noge s pomočjo zdrave prehrane in gibanja. Pa še trajno bo!
 
 
 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj