“Vinopure sem ustvarila za vse ženske, ki imajo težave s kožo v vsakdanjem življenju. Z našo izjemno naravno rutinsko nego kože, ki uporablja močne aktivne sestavine, se koža obnavlja hitreje ter ostaja lepa in uravnotežena.”
Mathilde Thomas

Caudalie Vinopure – naravna in učinkovita inovacija

Naša koža še nikoli prej ni bila pod vplivom tako neprijaznih razmer. Onesnaževanje, stres, hormonske spremembe in neprimerna kozmetika. Vse to prispeva k neenakomerni in občutljivi povrhnjici. Veliko žensk s kombinirano do mastno kožo, ki že dolgo niso več v najstniških letih, še vedno opaža nepravilnosti na koži, kot so oljnati sijaj kože, odvečni sebum ter zamašene pore. Raziskave kažejo, da ima kar 70 % žensk težave s kožo v odraslem obdobju (25 let in več). Kar 87 % žensk pa se z njimi bori vsak dan.  Nezdrav videz polti in kožne nepravilnosti negativno vplivajo na samozavest in počutje žensk.

Skok v svežino

Letos na tržišče prihaja Caudalie Vinopure, zelo naravna, preprosta in učinkovita rešitev, ki pomaga očistiti problematično kožo. Linija s tremi izdelki, ki je zasnovana kot tri-stopenjska nega kože, je naravnega izvora in brez sintetičnih dišav, ter preprečuje nastanek in se bori proti kožnim težavam h katerim je nagnjena mešana in mastna koža. Glavne učinkovine so polifenoli iz grozdja, eterična olja in naravna salicilna kislina.

Polifenoli iz grozdja in čistilna naravna eterična olja

Laboratorij Caudalie je razvil nov patent, ki temelji na unikatni kombinaciji polifenolov iz grozdja in na koktajlu šestih čistilnih naravnih eteričnih olj sivke, limonine trave, geranije, rožmarina, limone in poprove mete. Te aktivne sestavine delujejo sočasno v nastanku učinkovite pregrade proti razvoju P. acnes bakterije, ki je odgovorna za kožne madeže. Hkrati ustavljajo oksidacijo sebuma, ki je glavni razlog, da pride do vnetja por in puste kože.

100 % naravna salicilna kislina

Salicilna kislina je pridobljena iz zimzelenega grmička zelenke, ki izvira iz Azije, uspeva pa v Severni Ameriki in Kanadi. Odpre in oža pore, medtem pa izboljša teksturo kože.

Naravna rožna voda

Pridelana iz biološko vzgojenih vrtnic na mediteranskih poljih, rožna voda pomaga uravnavati nastajanje sebuma. Koža je po njeni uporabi bolj sveža in svetla. Njen naravno prijeten vonj pa doda svežino ob vsakem nanosu.

UČINKOVITA NEGA V TREH KORAKIH

VinoPure čistilni tonik – pripravi in očisti

Vinopure čistilni tonik vsebuje 99 % naravnih sestavin. Glavna sestavina je grozdna voda, ki vlaži in pomirja. Tonik je namenjen negi občutljive kože, ki nežno očisti in jo pripravi na naslednje korake negovalne rutine. Z bombažno blazinico tonik zjutraj in zvečer nanesite na obraz, vrat in dekolte. Ne izpirajte.
Cena: 16,65 €

Serum proti nepravilnostim na koži obraza – popravi in uravnoteži

Serum vsebuje 98 % izredno koncentriranih aktivnih sestavin naravnega izvora, ima učinek pilinga, odpira pore ter zmanjšuje pojav kožnih nepravilnosti, zahvaljujoč salicilni kislini in Caudalijevem novem patentiranem kompleksu.
Cena: 33,30 €

Matirajoči fluid – vlaži, matira in odpravi nezaželeni sijaj

Caudalijev novi patent vidno zmanjša kožne nepravilnosti, silika kožo takoj matira, medtem ko rožna voda in vitamin B3 regulirata sijaj in polti vračata njeno naravno svežino. Poleg seruma fluid še dodatno vlaži kožo in ji daje udobje, ki ga potrebuje. Ta 97 % naravni fluid je popolna osnova za ličenje, priporoča se nanos zjutraj in zvečer.
Cena: 28,55€

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj