Vonj po kuhanem vinu, vroči čokoladi in ingverjevem čaju se razprostira po kotičkih mestnega vrveža in seveda tudi na ulicah Cityparka. Danes, 18. novembra, ob 18. uri bodo v to veselo obdobje zakorakali s prižigom lučk, ki že krasijo pravljično dekoracijo njihovega nakupovalnega središča. Nepozabni spomini, ki jih ustvarimo v najlepšem času leta, nas vedno znova spomnijo na pomen radosti in majhnih stvari, ki jih delimo z drugimi.

Pravljična okrasitev v Cityparku (Foto osebni arhiv Citypark)

Vabljeni, da si ogledate številne svetleče okraske v notranjosti centra in občudujete prav posebne lestence, ki bodo pričarali čarobno vzdušje božično-novoletnih praznikov. Svoje obiskovalce želijo čim bolj osrečiti, zato bodo prijazne hostese razdelile kar 1000 kuponov za brezplačen kostanj in tople napitke.

Ljubitelji prazničnega vzdušja bodo tako lahko uživali v nakupovanju v več kot 120 trgovinah, ki jih najdemo v največjem nakupovalnem središču v Sloveniji. Pohitite in si letos božična darila zagotovite pred največjo gnečo, obenem pa si privoščite tudi odlično kosilo ali dišečo kavo v številnih restavracijah in lokalih Cityparka. Tudi vaši malčki bodo uživali v prijetnem ambientu, popoldne pa jim lahko polepšate z druženjem v igrišču ali ob sredah na brezplačnih ustvarjalnih delavnicah, kjer si bodo izdelali zanimive izdelke in spominke.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj