… njenega moža povzročile njene gole fotografije. Carla Bruni je bila v mladosti manekenka in je med drugim je posnela tudi nekaj fotografij, na katerih je bila gola. Ko je bil njen mož Nicolas Sarkozy francoski predsednik, so te fotografije povzročile večji škandal, Carla pa pravi, da v tem času ni dopustila, da bi negativna publiciteta vplivala na njeno podobo prve dame Francije.

“Ko sem šla v Veliko Britanijo spoznati kraljico, so bile moje gole fotografije na vseh naslovnicah britanskih časopisov in revij“ je povedala Carla in dodala, da je bila na srečo na fotografiji stara 24 let in je imela čudovito telo, fofografija pa je lepa in okusna.


dalje.com

Carla je povedala tudi, da je vedno poskrbela, da je imela med predsedovanjem Sarkozyja čas tudi za glasbo. “Ljudje pravijo, da bilo zelo težko biti glasbenica, ko je bil moj mož predsednik, meni se pa ni zdelo. Vsak dan sem igrala. Glasba je zavetje in te ščiti. Tisto obdobje je bilo zame kot za glasbenico lepo, produktivno in prijetno. Postalo je tako pomembno, da sem ga morala zaščititi“ je zaključila Carla.

Vir naslovne fotografije: rugusavay.com

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj