Po tem, ko je generacija Z izrinila ozke (skinny) kavbojke, smo uradno vstopili v obdobje, ko je spodnji del hlač (hlačenice) čedalje širši.

Zvezdnice opuščajo oprijeti džins in oprijete hlače ter se namesto njih odločajo za bolj zračne in vrečaste spodnje dele, kot so hlače palazzo in cargo hlače. Da, prav imate: nostalgične hlače, ki jih verjetno še vedno povezujete s fantovskimi skupinami iz 90. let, kot je NSYNC, se vračajo – in niso več rezervirane za zvezdniške pevce.

V zadnjem času so bile v tem slogu opažene številne zvezdnice, med njimi Hilary Duff, Rihanna, Bella Hadid in Shay Mitchell, ki je nostalgične hlače nosila celo s svojim nosečniškim trebuščkom. Hailey Bieber je v tem trenutku praktično idealna reklama za cargo hlače, saj se pogosto odloča za različice tega videza iz džinsa z nizkim pasom.

Celo vojvodinja Cambriška, Kate Middleton, se je pred kratkim oblekla v vojaško zelene cargo hlače in jih kombinirala s supergami. Seveda pa je kraljevska Kate izbrala bolj prilegajočo se in elegantno različico retro spodnjega dela kot pa široke hlače, ki so preplavile Hollywood. Če torej niste navdušene nad tem, da bi nosile neženstven vrečast videz, se zgledujte po Kate in si nadenite ožji kroj cargo hlač (roko na srce: Kate je izbrala skinny model cargo hlač).


Kate Middleton je izbrala bolj ženstven in eleganten ožji model cargo hlač.

Načinov, kako lahko nosite cargo hlače, je neskončno: držite se osnove in jih nosite z belo majico in supergami kot Kate Middleton; ali pa pojdite na polno Y2K in jih kombinirajte s topom à la Duff; ali pa bodite drzni in nosite kratek top, da pokažete svoj trebuh, tako kot Shay Mitchell. Za vsakodnevne dejavnosti obujte superge, zvečer pa jih kombinirajte s sandali z visokimi petami.

Kakšne izbrati?

Izberete lahko med bolje elegantno in bolj športno različico, primernejšo za prosti čas.

Elegantne cargo hlače

Športne cargo hlače

PREBERITE TUDI: Ta kos iz 90-ih bo letos velik trend

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj