… se je za izliv svojega ogorčenja obrnila kar na svoj Twitter, kjer je izrazila svojo frustracijo, ker ji vedno sledi čreda paparacev – vsak dan, cel dan. "Paparazzi so čedalje hujši! Ne, da se pritožujem, ampak zdi se mi prav žalostno, da zato ne morem živeti v svojem lastnem mestu. In paprazzi v Milanu! Obraz si pokrijem le, ko ste nesramni do mene – prosim, ne delajte mi tega, da se počutim kot žival v živalskem vrtu," je napisala, pri čemer je imela v mislih svoj zadnji obisk v prestolnico mode, da bi promovirala novo oglasno kampanjo za Mango, v kateri nastopa s Kate Moss. "Veselila sem se poti v Milano, sedaj pa se bojim, da mi boste vse uničili."

"Ko bi le lahko dosegla, da bi se vi počutili, kot se počutim jaz. Upam le, da ste sposobni občutiti malce empatije do drugih. Če ne, potem mi je res žal za vas," je nadaljevala. "Nekega dne, ko bom imela čas, bom ugotovila, kje živite, postavila šotor pred vašo hišo, pripeljal prijatelje in vas bomo čakali, oboroženi s kamerami, pa boste videli, kdo se bo takrat smejal. Žal mi je, fantje, konec pritoževanja. Upam, da ste imeli lep dan. Če si ne bi mogla dati duška, bi se tole verjetno končalo z nasiljem."

Caro pa so podprle tudi njene slavne prijateljice, med njimi  Kendall Jenner ki je na Twitter napisala, "@Caradelevingne  bravooo" – Delevingne pa tu ni odnehala in dodala, da "ne dovolim, da bodo ti odrasli moški delali z ljudmi kot da so stvari brez občutkov in jo dobro odnesli, nikoli ne bom tiho", preden je povedala, da so nekateri hujši kot drugi.

Odzvala pa se je na odziv nekoga, ki je napisal "@Caradelevingne, ampak tvoja kariera temelji na tem, da živiš vsem na očeh," ki mu je napisala: "Tega se zavedam in to sprejemam. Je del moje službe, a mora biti meja. Nihče si ne bo smel dovoliti, da se zaradi njega tako počutim. Najbolj smešno pa je, da bo tole verjetno vse skupaj še poslabšalo, uuuppps! Mislim, da tako pritiskajo name, ker hočejo, da postanem nasilna. Eh, klinc gleda, kar bo, bo. Včasih se moramo samo smejati. Najraje bi polila stopljen sir po njih!"

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj