47-letna upokojena igralka Cameron Diaz je za revijo ‘Rolling Stone’ povedala, da ljubi vsako minuto, ki jo preživi s svojo hčerko Raddix. Rodila se je konec decembra s pomočjo nadomestne matere.

“V zadnjih sedmih mesecih sem vstopila v najboljšo fazo v svojem življenju: materinstvo!” je polna navdušenja povedala Diazova. “Vse se vrti okoli mojega doma in družine. Hkrati poskušam premišljeno sodelovati v večjem in najpomembnejšem pogovoru, s katerim se trenutno ukvarja naša družba. To je najboljši del mojega življenja”

Diaz je tudi povedala, da skupaj z možem, glasbenikom Benjiem Maddenom, dobro sodelujeta in se veselita prihodnosti. Ob večerih, ko Madden preživlja čas z njuno hčerko, se Diazova loti kuhanja, tako večino večerov preživi v kuhinji za štedilnikom: “Kuhati moram ponoči. Ko si z dojenčkom privoščimo kopel jo Benji položi v posteljo in jaz imam čas. On je tako dober z njo. Je tako neverjeten oče. Imam tako srečo, da je oče mojega otroka. Tako neverjeten je. Odloži jo in jaz grem v kuhinjo, si natočim kozarec rdečega vina in kuham.”

PREBERITE TUDI: Cameron Diaz je prvič postala mama

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj