Vse kaže, da se je Britney Spears se je med igranjem z noži poškodovala, saj je na svojem Instagramu objavila video, v katerem pleše z noži – hkrati pa ima povito roko in ureznino na nogi; pa tudi modrico na spodnjem delu hrbta. Le kaj se dogaja s problematično zvezdnico?

 

Pevka ni pojasnila, zakaj ima povoj na roki ali kaj je povzročilo rano na njenem stegnu in hrbtu, vendar gre očitno za nove poškodbe od njenega prvega videoposnetka z noži, ki ga je objavila v ponedeljek zvečer.

 

Britney naj bi bila sicer navdušena nad noži – pravzaprav so bila ob odvzemu skrbništva pred 15 leti podana priporočila, da je treba poskrbeti njeno varnost in eno od najpomembnejših priporočil je bilo, naj pevka ne uporablja nožev.

Viri pravijo, da ima pevka ostro orodje po vsej hiši, tudi v svoji spalnici – menda kot obliko zaščite, saj se boji, da bi jo ponovno namestili v institucionalno varstvo.

Britney je seveda trdila, da so noži v ponedeljkovem videoposnetku ponarejeni, vendar šele po tem, ko je zaradi objave videoposnetka na spletu požela ogromno ogorčenja. Ko je z noži udarjala drug za drugim, so zveneli kot pravi noži.

Bo ponovno pristala pod nadzorom institucionalnega varstva?

PREBERITE TUDI: Britney Spears za vse krivi svojo mamo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj