Prav zaradi odličnih materialov in ravnotežja med svetlečimi se in mat tkaninami je ta kolekcija zelo posebna, obenem pa izraža značilen slog. Ženska BOSS Black je po duši boemka, njen okus je sofisticiran, slog pa predvsem samozavesten. Ta ženska spretno izbira in kombinira kose oblačil, ki predstavljajo njen slog, odloča pa se med številnimi možnostmi, ki jih kolekcija ponuja. Te možnosti vključujejo tako elegantno klasiko kot tudi trendovske in enkratne originale – kolekcija BOSS Black je vedno modna.

Boss Black kolekcija jesen/zima 2008/09­


­Novi kroji poudarjajo rame in pas. Natančno ukrojene obleke s hlačami so izdelane iz najbolj prefinjenih tkanin; plašči z dvovrstnim zapenjanjem in obleke skupaj s krajšimi suknjiči imajo vsi poudarjena ramena, kar predstavlja pomemben element v silhueti, ki je vedno vitka. Pletena oblačila v veliki meri premierno predstavljajo nove oblike – od preproste oblekice do ročno pletene jopice z nabranimi rokavi. Krila z visokim pasom, tajlirani blazerji in čudovite svilene obleke izpopolnjujejo ženstveni videz BOSS Black. Oblačila so izdelana iz čudovitih volnenih in svilenih tkanin ter širokega izbora usnja; posebnost kolekcije je krilo, razkošno polepšano s plastmi nojevega perja. V kolekciji prevladujejo črna, bež in rjava, poudarki se pojavljajo v rjasti in marelični barvi skupaj z osupljivo temno modro. Lakasti čevlji z visoko peto in gležnjarji – z

odprtino za prst ter športnimi velikimi zaponkami na gležnjih – bodo nedvomno vzbudili pozornost. Škornji, ki se tesno prilegajo nogi in segajo čez koleno, so izdelani iz mehkega črnega usnja, poudarjajo pa polirano kopito in visok podplat, tako da bodo gotovo pritegnili še kakšen pogled. Velike torbe brez ročaja in prostorne ročne torbe s kratkimi ročaji dopolnjujejo celoten modni videz.

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj