Bo Channing Tatum v filmu 50 odtenkov sive zaigral šarmantnega miljarderja Christiana Greya? Govorice so vse glasnejše…

Po tem, ko ga je revija People proglasila za najbolj seksi moškega leta 2012, se je njegovo ime vedno pogosteje pričelo pojavljati v povezavi z glavno moško vlogo v prihajajoči filmski priredbi slavne knjige 50 odtenkov sive. Po izjemnem uspehu knjige, je navdušenje okrog filma po pričakovanjih veliko. Ker uradnih informacij o igralski zasedbi sploh ni, oboževalci knjige z največjim veseljem ugibajo kdo bo zaigral Christiana Greya in Anastasio Steele.
 
Chaning pravi, da bi zaigral Christiana, vendar le, če bi njegova žena (Jenna Dewan-Tatum) igrala Anastasio. "Prebrala je knjige in mislim, da ne bi bila navdušena, če ne bi mogla biti Ana," je povedal že letos poleti. 
 
Med drugimi, ki se pojavljajo v neuradnem "ožjem izboru" (ali pa so celo sami izrazili željo po tej vlogi), so tudi Channingov soigralec v filmu Vroči Mike, Matt Bomer, seksi vampirji Robert Pattinson, Ian Somerhalder in Alexander Skarsgård, ter Jonathan Rhys Meyers, Colin Egglesfield, Chris Pine, William Levy in Hayden Christensen.
 
Za vlogo mlade Anastasie je veliko manj kandidatk, najpogosteje pa se omenjajo imena Lauren Watson, Lucy Hale, Alexis Bledel, Milla Kunis in Elizabeth Olsen.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj