Prostoren navznotraj in kompakten navzven Active Tourer postavlja nova merila kabinske prostornosti v svojem segmentu.
Čudovita dinamična oblika, združena s prostornostjo nudi dovolj prostora celotni družini, kot tudi vozniku s (pre)več prtljage. Vozilo, ki premaguje vsakdanje ovire z lahkoto in obenem po raznolikem terenu je vedno v kondiciji. Kljub svoji prostornosti pa vozilo ohranja dinamičnost in strast do vožnje, ki sta ključni lastnosti vozil BMW.
Potniki bodo uživali v udobju, ki ga vozilo nudi: lahek vstop in izstop iz vozila s pomočjo velikih vrat, velik prtljažni prostor, pomični sedeži in prostoročno zapiranje prtljažnih vrat, ki nudi obilico udobja pri natovarjanju prtljažnika. S posebno navdušujočo ponudbo novega BMW 216i Active Tourer pa vozilo vključuje tudi športne sedeže, multifunkcijski volan, senzor za dež ter avtomatsko klimatsko napravo.
BMW serije 2 Active Tourer pa ne nudi užitka v vožnji samo potnikom, temveč tudi vozniku; poleg varnostnih sistemov, kot je senzor trka in nameščenih ISOFIX priprav za pritrditev otroških sedežev je vozilo opremljeno z asistenčnim sistemom za uravnavanje hitrosti z zavorno funkcijo, dodatkom za prostoročno telefoniranje z USB vmesnikom in nadzor razdalje pri parkiranju (PDC), zadaj. Vsa ta dodatna oprema omogoča pravi BMW užitek v vožnji, ki je prepleten z napredno tehnologijo za voznika in popolnim udobjem za potnike.

Več o vozilu lahko najdete na www.bmw.si, ali ga preizkusite na svoji vikend pustolovščini tukaj.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj