… komaj čaka, da z možem Ryanom Reynoldsom začneta delati na družini. "Če bi lahko povrgla leglo otrok, bi jih," je povedala v nedavnem intervjuju za Marie Claire in s tem potrdila, kar je že povedala že prej; da si želi 30 otrok. in glede na to, kako zelo blizu sta si z možem, jima verjetno imeti kar nekaj otrok ne bo težavna naloga – menda še nikoli nista bila narazen za več kot teden dni.

"Najboljše je, kadar izklopiva telefone in se le druživa in pogovarjava. Je moj najboljši prijatelj. Kaj počneš z najboljšim prijateljem. Nič," je povedala. A Blake Lively počne vse prej kot nič. Pred kratkim je lansirala svojo 'lifestyle' spletno stran Preserve, kjer se osredotoča na ohranjanje ameriške dediščine in zgodb. Ta je prejela precej mešane ocene – med drugim jo je ena izmed idolov Blake Lively, Martha Stewart, ki ji je pomagala pri organizaciji poroke z Ryanom Reynoldsom, malce skritizirala.

"Mislim, da je neumno – naj bo igralka! Zakaj bi hotela biti jaz, če je lahko igralka?" se je hudovala Stewartova, ki je sicer lastnica prve in nadvse priljubljene tovrstne spletne strani. A Blake se ne pusti motiti: "Iz srednje šole sem šla direktno v igralstvo in oboje sta bili zelo urejeni, organizirani okolji. Zato nikoli nisem imela svobode raziskovanja in sledenja svoji poti. Ko sem končala z nanizanko, sem si želela vzeti malce oddiha od igralstva in poskusiti, kar bi poskusila, če en bi igrala – in to je bilo to."

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj