… biološkega staranja in čim boljše razumevanje življenja žensk. Naš življenjski ritem, ki ga zapolnjuje več obveznosti kot kadar koli prej, lahko najboljše opišemo z besedo "intenziven". Z novim izdelkom Blue Therapy Accelerated gremo še korak dalje pri razumevanju staranja kot rezultata bioloških procesov in življenjskega sloga. Gre za serum s hitrim obnovitvenim delovanjem, ki kožo v trenutku naredi mehko in čudovito ter odpravi tri najvidnejše znake pospešenega staranja: gube, pigmentne madeže in izgubo čvrstosti.

UV-žarki, onesnaženje, kajenje, stres in vročina pospešujejo staranje celic kot rezultat procesa tvorbe prostih radikalov, kar v končni fazi privede do mikrovnetij. Proizvodnja vnetnih mediatorjev je počasna in trajna, kar povzroča 'skrite' vnetne procese, ki privedejo do nastanka gub, pigmentnih madežev in povešanja kože.

'Zdravilo' za preprečevanje pospešenega staranja

Biotherm v boju proti vidnim znakom poškodb kože zaradi pospešenega staranja predstavlja Blue Therapy Accelerated, formulo seruma z doslej najhitrejšim obnovitvenim delovanjem na znake pospešenega staranja, in Blue Therapy Accelerated Silky Repair cream, kremo z izjemno zračno formulo s pomirjujočim delovanjem za vidno obnavljanje kože.

2015: Nov izvleček Algae of Youth™ pospešuje obnavljanje celic

Obe formuli vsebujeta izvleček Alarie esculente, ki ga Biotherm v svoji formuli uporablja prvič in ki zagotavlja dvojno delovanje: preprečevanje vnetnih procesov ter ponovno aktiviranje celične presnove. Alaria esculenta lahko preživi v ledeniških vodah Grenlandije zahvaljujoč izjemni naravni odpornosti v ekstremnih pogojih. Bolj voljna in mehka koža že od prve kapljice. Bolj gladka, sijoča in poenotena koža že po dveh tednih.

Informativne cene:

  • Blue Therapy Reno Serum Fl50ml   ̴  42€
  • Blue Therapy Reno Serum Fl30ml   ̴  32€
  • Blue Therapy Cr Accelerated 50ml   ̴  36€

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj