… zmenka. Zaljubljenost nam včasih odvzame razumske moči in ne zanima nas, če je moški, zaradi katerega nam po trebuhu plapolajo metuljčki, za nas dober ali ne. Prihranite si glavobol in preverite naslednje znake kdaj vaš izbranec ni najboljša izbira:

Poročen je

Možnosti, da bo zaradi vas zapustil udobje zakona, so zelo, zelo majhne. Statistika kaže, da morajo doma stvari biti zares slabe, da bi odšel.

Preden je spoznal vas, je bil poročen že nekajkrat

Kakšne so možnosti, da se bo čudovit, skrben moški v življenju srečal in poročil z dvema ali tremi groznimi ženskami? Morda pa niso bile ženske tiste, ki so bile grozne.

PREBERITE TUDI: Najboljša oblika ljubezni ali kaj potrebuje razmerje, da ljubezen ostane

Še nikoli ni bil v daljšem razmerju

Vsakdo si zasluži priložnost za srečo, a vseeno dobro preverite zakaj moški nad 25 let še nikoli ni bil v daljšem razmerju.

Od vas je dvakrat starejši/za polovico mlajši

Velike razlike v letih se pogosto izkažejo za ne najboljšo kombinacijo. Prej ali slej se lahko vaše prioritete in interesi pričnejo razhajati, vse dokler vaju ne bo nič več držalo skupaj.

Denar si večkrat izposodi in pozabi vrniti

Denar je vaš in vaša odločitev je, kaj z njim počnete, toda ali resnično potrebujete finančnega parazita – boste kdaj prepričani, da je z vami zaradi ljubezni in ne denarja?

Vajina pogleda na higieno sta popolnoma različna

Če pred ogledalom porabi več časa kot vi, da si uredi pričesko in več denarja v lepotnih salonih kot vi, bo vajin odnos kmalu prerasel v tekmovanje “Kdo najlepši v deželi je tej”.

PREBERITE TUDI: 4 ljubezenske odločitve za srečnejši odnos, ki jih lahko sprejmete že danes

Hitro izgubi živce

Številni ljudje so hitre jeze in medtem ko se nekateri izmed njih hitro ohladijo, drugi potrebujejo strokovno pomoč.

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj