Čedalje bolj obremenjeni in pod stresom hrepenimo po umirjenosti, ravnovesju, sreči in zadovoljstvu. A čeprav zveni preprosto, tega ni tako lahko doseči, saj se stvari večina loti napačno – npr. tako, da se preveč posveti eni zdravi stvari, ki postane skoraj obsesija. Posledica je še večji stres in občutek neuspeha.

A obstaja veliko bolj preprost način, ki zagotovo deluje. Znano je, da so Švedi zelo umirjeni, uravnoteženi in zadovoljni ljudje – a le kaj jim je skupnega? Ravno to – ravnovesje, uravnoteženost. Spoznajte Lagom, besedo, ki jo pozna vsak Šved in ki bo vnesla v vaše življenje popolno ravnovesje!

Ne preveč, ne premalo – vsega ravno prav!

‘Lagom’ ponazarja čudovito ravnovesje v vseh stvareh, ki jih počnete – po naše bi lagom lahko prevedli v ‘vsega ravno prav’: ne preveč, ne premalo; ne prehitro, ne prepočasi. Preprosto … ravno prav. In to je tudi To je ključ do občutka izpopolnjenosti in zadovoljstva!

Zdrav duh v zdravem telesu

Edina pot do zadovoljstva, dobrega počutja in notranjega miru je ravnovesje. Pot do ravnovesja pa je, da si vzamemo čas zase. Dejansko vzamemo čas zase, vsak dan vsaj malo. Naj bo to jutranji pozdrav soncu ali raztezanje; popoldanska meditacija; popoldansko branje knjige ali sprehod ali večerna kopel – pomembno je, da počnete, kar ustreza vam.

Skrbite za svoje telo s kakovostno prehrano, redno vadbo in nežno, učinkovito nego, ki vas razvaja. Nego, ki je prav toliko prijetna za uporabo kot tudi koži koristna in tako predstavlja pravo, pravcato razvajanje! Predstavljamo vam izdelke, ki negujejo, razvajajo in osvajajo … spoznajte Barnängen.

Barnängen ~ s spoštovanjem do ravnovesja

Znamka Barnängen do popolnosti predstavlja ‘lagom’, kjer v svojih izdelkih združuje najboljše nordijske sestavine s švedsko estetiko. Izdelki vsebujejo neokrnjeno nordijsko naravo: izvlečke rastlinin in trav, ki jim Švedi zaupajo in jih uporabljajo že stoletja. Tako njihovi izdelki vsebujejo izvlečke divje nordijske robide, breze, bezga in drugih, ki so združene v znanstveno raziskane formule za nego kože.

Prava moč je nežna

Ponovno vzpostavite naravno ravnovesje svoje kože z nego za telo, ki je hkrati nežna in intenzivna. Krema za prhanje Sensitive in losjon za telo temeljita na formuli bezgovih cvetov ter 5% Cold Cream, legendarne kreme, ki skupaj nudita občutljivi koži nežno vlaženje in dolgotrajno zaščito.

Barnängen Nordic Care & Nordic Rituals za ‘lagom’ kožo ~ kožo v ravnovesju!

Barnängenova misija je nuditi uravnoteženo nego za kožo v čudovitem ravnovesju, zato spoznajte njihovi liniji Nordic care in Nordic Rituals. Linija Nordic Care ponuja izbor krem za prhanje in losjonov za telo, ki jim je dodan njihov zaščitni znak Cold Cream; v liniji Nordic Rituals pa vas bodo očarali geli za prhanje in kopanje in olje za telo z nordijskimi sestavinami in njihovim izvirnim Moisture Serumom.

Spoznajte tudi preostale izdelke Barnängen Nordic care in Nordic Rituals in vnesite v svoje življenje ‘lagom’!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj