Barbra Streisand z možem Jamesom Brolinom praznuje kar dve posebni priložnosti!

V ponedeljek, 1. julija, je 82-letna pevka in igralka na Instagramu delila njuno glamurozno poročno fotografijo, s katero sta obeležila ne le 26. obletnico poroke, ampak tudi obletnico dneva, ko sta se pred skoraj tremi desetletji prvič srečala.

“Danes je 28 let, odkar sva se spoznala, dragi … in 26 let, odkar sva se poročila!” je zapisala in dodala sladko sporočilo za hollywoodskega zvezdnika: “Ljubim te. B .”

Na fotografiji z njune poroke leta 1998 je nasmejani Brolin, ki danes šteje 83 let, nadvse eleganten v klasičnem črnem smokingu, medtem ko pozira z roko okoli Streisandove, ki nosi belo čipkasto poročno obleko z razkritimi rameni.

Streisandova in Brolin sta se prvič srečala leta 1996 na večerji na slepo, ko je bila ona stara 54, on pa 56 letporočila sta se dve leti pozneje na obredu na dvorišču na domu pevke v Malibuju v Kaliforniji.

V čustvenem poročnem govoru je igralec izrazil hvaležnost, da je ponovno našel ljubezen. Brolin je bil pred tem poročen z Jane Cameron Agee in Jan Smithers, Streisandova pa z Elliottom Gouldom.

“Ne morem vam povedati, kako srečen sem, da se mi je to zgodilo tako pozno v življenju,” je v svojem govoru dejal Brolin. “Vsaka noč je nova pustolovščina. Spanje je izguba časa. Komaj čakam, da jo zjutraj spet vidim.”

Skozi leta sta se podpirala na različnih javnih dogodkih v okviru svojih karier, od podelitev nagrad do filmskih premier.

Ko sta leta 2018 dopolnila 20. obletnico poroke, je Brolin v intervjuju za Entertainment Tonight razmišljal o tem mejniku. Takrat je povedal, da je njegova skrivnost za zdrav in srečen zakon terapija za pare.

“Verjamem v svetovanje, če ima kdo kdaj težave v zakonu,” je povedal za televizijo. “Pripeljite sodnika, pogovorite se o tem in prisegam vam, da se bo vsakič do konca seanse razblinil.”

Streisandova je pozneje leta 2021 ponudila svoj vpogled v zakon, ko je v intervjuju povedala, da je “skrivnost v tem, da pozorno poslušate” svojega zakonca.

“Mislim, da moraš poslušati, če želiš biti dober igralec. Da bi bil dober človek, moraš poslušati. Da bi bil dober zakonski partner, moraš poslušati,” je pojasnila. “Prisluhnite drugi osebi. Dogovorite se, da se ne strinjate.”

Ob njuni 22. obletnici poroke leta 2020, sredi svetovne plandemije, se je Streisandova na Instagramu poklonila svojemu možu in zapisala: “Ni nikogar, s katerim bi bila raje zaprta, kot s teboj, dragi – ne morem verjeti, da je skupaj že 24 let!”

PREBERITE TUDI: Zvezdnika sta praznovala 21. obletnico poroke

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj