… kozmetičarkah, pogoste manikire in pedikure, masaže … le redke pa bi šle tako daleč, kot je šla Angležinja Jayne Fenney. Jayne je namreč zato, da si je lahko privoščila lepotno operacijo, prodala svojo hišo.

Jane je bila namreč ena izmed premnogih zelo debelih Angležinj, zaradi česar je bila seveda zelo nesrečna. Debela je bila celo svoje življenje, zato se je končno odločila, da bo shujšala. To ji je tudi uspelo in po tem, ko je shujšala celih 70 kilogramov, pa je nastopil nov problem: Jayne je namreč ostalo ogromno odvečne kože, ki je grdo visela z njenega telesa. In te kože je bilo toliko, da je bila cena kirurškega posega za odstranitev kar 30.000,00 britanskih funtov.

Ker pa niti slučajno ni imela dovolj denarja, da bi si lahko privoščila ta poseg, se je odločila za radikalen korak: prodajo hiše. Tako je prodala svojo hišo za 120.000,00 britanskih funtov in se preselila v prikolico. A pravi, da je bilo vredno žrtvovanja: “Morda je to videti kot drastičen korak, a zame je najboljša odločitev, kar sem jih kdaj sprejela. Zamenjala sem opeko za telo, kakršno sem si vedno želela in ni mi žal niti za en peni. Počutiti se dobro v svojem telesu je vredno deset hiš, ne le ene.”

jayne_pred_po

Foto: dailymail.co.uk

Jayne Fenney je zdaj presrečna, saj se prvič v življenju počuti dobro v svojem telesu: “Zdaj lahko prvič v življenju nosim bikini. Kupila sem jih kar precej, da lahko pokažem svojo novo postavo. Zdaj sem toliko bolj samozavestna!”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj