Slovenija je dobila prvo celostno knjigo o nastopanju od A do Ž z naslovom Popoln javni nastop – odpravite tremo, bodite samozavestni in več prodajte avtorice, znane piarovke in menedžerke Andreje Jernejčič. Gre za njeno peto delo. V knjigi je več kot 250 primerov kako nastopati v medijih, na konferencah, razgovorih za službo ali napredovanje, na družbenih omrežjih in internetu ter tudi v kriznih, neprijetnih in težkih situacijah.

Andreja Jernejčič ob 15-letnici podjetja izdala dve knjigi o javnem nastopanju (Foto Barbara Reya, Borut Cvetko in Sašo Radej)

V več kot 500 straneh obsežnega dela so tudi intervjuji z znanimi osebnostmi o nastopanju in skrivnostih njihovega nastopanja ter tremi in kako so jo odpravili. Preberete lahko, kaj so povedali Matjaž Han, Milan Kučan, Zoran Janković, Helena Blagne, Janez Škrabec, Lado Bizovičar, Denis Avdić, Tanja Žagar, Jure Godler, Saša Pavček, Branko Đurić – Đuro, Petra Kerčmar, Mario Galunič, Tanja Skaza, Igor Evgen Bergant, Jože Potrebuješ, Gregor Ledinek, Simona Toplak, Žan Serčič, Saša Krajnc, Saša Lendero, Franci Pliberšek in Sabina Sobočan.

»Knjiga je za vsakogar, ki se kadarkoli pojavi na odru ali kot govornik na konferencah, proslavah, porokah itd., saj so v njej napotki za vse okoliščine, tudi, kako odpraviti tremo, govoriti razločno, pravilno dihati, ustrezno uporabljati roke in ključno, znati dobro vsebino povedati v minuti,« še poudari Andreja. Ob tem je izdala še svojo šesto tanjšo knjigo Za zmago na odru – Skrivnosti javnega nastopanja z vsemi značilnostmi, ki jih potrebuje vedeti vsak, ki gre na oder.

Ob 15-letnici so jo na odru pozdravili tudi govorniki predsednik državnega sveta Marko Lotrič, minister za gospodarstvo, turizem in šport Matjaž Han, župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković in uspešni poslovnež Janez Škrabec. Nastopili so tudi Nuša Derenda, Helena Blagne, Žan Serčič, Omar Naber, Rok Terkaj – Trkaj, Miki Vlahovič, Luka Markus Štajer in Rebeka Dremelj. Med več kot 300 obiskovalci smo opazili tudi številne menedžerje, župane in znane osebnosti. Andrejo so podprli še: Tanja Skaza, Sabina Sobočan, Franci Pliberšek, Franjo Bobinac, Danica Purg, Sanja Savič, Petra Juvančič, Jože Potrebuješ, Lado Leskovar, Nuška Drašček.

Ob 15-letnici podjetja sta bila govornika tudi minister za gospodarstvo Matjaž Han in ljubljanski župan Zoran Janković
Na dogodku so nastopile številne znane osebnosti Nuša Derenda, Žan Serčič, Helena Blagne, prireditev je vodil Saša Krajnc
Andrejo so podprli številni gospodarstveniki Ema Pogačar, Valeriy Arakelov, Sabina Sobočan, Tanja Skaza in Franci Pliberšek

Knjigi avtorice Andreje Jernejčič sta izšli v nakladi 3.000 izvodov, knjige pa se lahko naroči na njeni spletni strani.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj