“Mislila sem si, da je to najbolj neverjetna stvar, pri kateri sem kdajkoli sodelovala,” je Amanda Seyfried povedala o porodni izkušnji.

36-letna zvezdnica filma The Dropout je v reviji Marie Claire Beauty Changemakers Issue povedala, da se je po tem, ko je sama postala mati, izšolala za dulo, da bi ženskam pomagala pri porodu. Seyfriedova ima z možem Thomasom Sadoskim, 46 let, petletno hčerko Nino in 19-mesečnega sina Thomasa.

“Rekla sem si: “To je najbolj neverjetna stvar, pri kateri sem kdajkoli sodelovala. Moram biti zraven za ženske; porod je neverjeten,” je povedala o svoji izkušnji. “Veliko sem se pogovarjala s svojo doulo o tem, kaj je počela. Rekla sem si, da se to sliši kot najboljša stvar, in želela sem biti tam, ko bodo ženske rodile.”

Zaradi naslednjih korakov, ki so vključevali pridobitev certifikatov, da bi bil postopek uraden, se ni premaknila naprej. “Boljša sem v fotografiranju in masiranju hrbta,” je povedala.

Nominiranka za oskarja se je lotila tudi novega poslovnega podviga: s pomočjo prijateljev je začela izdelovati hišice za otroke. Hišice so izdelane iz trajnostnih materialov in so dovolj velike, da lahko otroci v njih stojijo. Seyfriedova in njeni prijatelji upajo, da bodo podjetje zagnali še letos.

“Zelo dobro se počutim, ko počnem stvari, ki so povsem zunaj moje cone udobja. Komaj čakam, da ustanovim podjetje,” je dejala in dodala: “Prav tako si ne želim, da bi se nam to posrečilo. Ne bom obraz tega podjetja. Nisem oseba, ki se ukvarja z blagovnimi znamkami. Sem igralka.”

PREBERITE TUDI: Amanda Seyfried novi obraz Givenchy dišave

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj