… modno-kozmetične hiše izbral priljubljeno pevko Alicio Keys. To je pevkino prvo 'lepotno' sodelovanje, predstavljala pa bo prihajajočo dišavo Dahlia Divin. Kot že veliko preteklih sodelovanj Riccarda Tiscija, je tudi tokratna kampanja rezultat osebnega prijateljstva med njim in zvezdnico: “Duhovno sva si zelo podobna. V modnem svetu lahko delno izgubiš dušo in ko sem spoznala Riccarda, mi je bilo všeč, da pri njemu ni tako. Ko je čas mineval, je dozorevala tudi dišava. Všeč mi je vse, kar Givenchy predstavlja. Givenchy je ta brezčasna, šik in močna ženska, a z ostrejšim, skorajda uličnim pridihom. Všeč mi je, da je nekako prvinska, a je močna – in to je to, kar čutim, da sem tudi sama.”

Povedala pa je tudi, da sta s Tiscijem že sodelovala tudi v preteklosti; med drugim na seriji kostumov za štiri koncerte za obletnice, ki jih je izvedla ob 10. obletnici svojega prvega albuma. “Oblikoval je videz za moje nastope, ki je bil zelo 'težkometalni'. Vse njegovo je res zelo 'težak' slog, a je bilo super,” je povedala navdušena Alicia. Tisci pa je oblikoval tudi outfit,m ki ga Alicia nosi v oglasih, ki jih je posnel Tim Walker, hkrati pa je Alicia prispevala pesem za prihajajoče TV oglase.

V intervjuju za WWD je še opisala, kakšen je prihajajoči vonj ki ga mnogi že nestrpno pričakujejo; je kombinacija jasmina, marelic in pačulija in je posvečen slavljenju žensk kot modernih boginj – koncept, s katerim se Alicia vsekakor strinja: “Ženske smo si zelo različne, a hkrati močne in strastne. Ta vonj je prizemljen, a ima še vedno ženstvenost, ki je zelo zemeljska, in to mi je zelo všeč.”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj