V sodnih dokumentih, ki jih je vložila 29-letna Noor Alfallah, piše, da zahteva, da ima Al Pacino “razumno pravico do obiska” njunega trimesečnega sina Romana.

Alfallah, producentka, ki je diplomirala na kinematografski šoli Univerze Južne Kalifornije, naj bi tudi zahtevala, da ima oskarjevec skupno zakonsko skrbništvo, kar bi mu omogočilo sodelovanje pri pomembnih odločitvah v zvezi z njunim otrokom, vključno z zdravljenjem in izobraževanjem.

V prvotni vlogi ni bil naveden točen znesek za preživnino za otroka, vendar je treba po kalifornijski zakonodaji pred odreditvijo preživnine najprej ugotoviti dohodek vsakega od staršev. Alfallah naj bi od sodišča zahtevala tudi, da igralec krije njene sodne stroške in vse stroške, povezane s primerom.

Prostovoljno izjavo o starševstvu sta oba po poročilih podpisala šest dni pred rojstvom otroka. Dokument sta podpisala Pacino in tretja priča. V sredo so Pacina in Alfallah opazili na večerji v Chateau Marmont v Los Angelesu z drugim parom, je povedal vir. Par je prišel skupaj in večerjal skupaj, je dodal vir.

Alfallah je bila s Pacinom v zvezi od aprila 2022. Par je prvič sprožil govorice o romanci, ko sta bila skupaj ujeta na večerji. Lani je več virov za povedalo, da se par pravzaprav tiho videva že od ‘pandemije’.

PREBERITE TUDI: Kdo je Noor Alfallah, 29-letna ljubica Ala Pacina?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj