Bobbi Brown

Spomladanska kolekcija Bobbi Brown nosi ime Cabana Corals in prinaša kar nekaj novih odtenkov priljubljenih izdelkov.

bobbi_brown_cabana_corals_pomlad_2010 

Osvetlejvalec obraza Shimmer Brick je na voljo v dveh novih odtenkih, Nectar in Pink Quartz. Prvi bo najprimernejši za vse s toplim podtonom polti in drugi za tiste, ki so bolj roza. Gre za izredno sijoč puder v kamnu, ki obrazu pričara tako zelo želeni glowy ali dewy videz, nanese pa se čisto preprosto – s čopičem. Uporablja se ga lahko za cel obraz ali le predele, ki jih želite osvetliti.

Nadvse priljubljeno kremno rdečilo za lica Pot Rouge for Lips & Cheeks je na voljo v enem novem odtenku Cabo Coral, ki se od Calypso Coral, ki je z nami že vrsto let, razlikuje po tem, da je bolj topel, rumen, medtem, ko ima Calypso več roza tonov.

Sijoč glos za ustnice Shimmer Lip Gloss je na voljo v treh lesketajočih se novih odtenkih: Sunset Beach, Golden Nectar in Coral Sand, ki bodo poudarili in negovali vaše ustnice z naravnimi olji ter antioksidantnima vitaminoma C in E.
Tudi šminke Metallic Lip Color so na voljo v novih odtenkih Coral Reef, Calypso Glaze in Coral Glaze, ki bo na voljo le omejen čas. Medtem ko so šminke brez shimmra z mehkim mat končnim videzom v dveh novih odtenkih: Guava in Cabo Coral – slednji bo na voljo le omejen čas.

Za oči pa bomo poskrbele s senčilom za veke Eye Shadow z mat končnim videzom v dveh odtenkih: mehki beli (Navajo) ter intenzivni rjavo-črni (Caviar). Kolekcijo pa dopolnjuje maskara Bobbi Brown Extreme Party Mascara.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj