Zaščita je korekcija: nova Biothermova krema Blue Therapy Multi-defender z zaščitnim faktorjem 25 je zračna krema z vidnim učinkom odpravljanja znakov staranja in večkratno zaščito.
 
 

Temni madeži, gubice, izguba čvrstosti

Ker se zaščitena koža sama obnavlja, je Biotherm razvil svojo prvo kremo z večkratno zaščito in delovanjem proti znakom staranja. Z Biothermovim kompleksom Broad Outdoor Defense Complex™ (kombinacijo sestavin, ki zagotavljajo celovito zaščito pred vplivom zunanjih dejavnikov) je koža zaščitena pred UV-žarki in razvojem znakov staranja, povezanih z onesnaževanjem.
 
Zahvaljujoč izjemno zračni in osvežilni kremi za vsakodnevno uporabo s teksturo, ki je podobna peni, zaščita še nikoli ni bila tako breztežna. Zdaj končno obstaja krema, ki združuje večkratno zaščito in spodbuja obnavljanje kože. Glede na dokazano preprečevanje vplivov onesnaževanja in izpostavljenosti UV-žarkom ter izboljšano delovanje na gubice, temne madeže in izgubo čvrstosti nikoli ni prepozno, da svoji koži zagotovite ustrezno zaščito vsak dan.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj