“Če moram nositi očala, izberem velika. Ne bom izbrala nečesa, kar izgine na mojem obrazu. Izbrala bom očala in rekla 'Glej, kaj nosim. Imam očala, kaj meniš o tem?'”
 
 
47-letna pevka in modna oblikovalka je tako kot velika ljubiteljica opaznih okvirjev očal v svoji kolekciji L.A.M.B. in gx by Gwen Stefani ravnokar dodala 13 novih modelov okvirjev v cenovnem razponu 175 do 275 dolarjev. Okvirji so vsekakor opazni, mešanica živahnih grafičnih vzorcev, vključno z želvovinasto, črno-belo, kovinskimi odtenki klasične in roza-zlate ter drugimi.
 

PREBERITE TUDI: Gwen Stefani v sodelovanju z OPI pripravila kolekcijo lakov

 
“Imam trdno oblikovano mnenje ko gre za modo in oblikovanje in rada dodam svež in moderen pridih klasičnim kosom; obe kolekciji do popolnosti odražata moj slog,” je povedala. “Pri kolekciji LA.M.B gre za luksuzni glamur, ki se sreča z ulično drznostjo; medtem ko imajo okvirji gx veliko barv in so izjemno stajliš, igrivi in cenovno dostopni.”
 
 
 
1. aprila pa bo lansirala tudi kolekcijo za otroke, za katero je dobila navdih pri svojem 8-letniku, sinu Zumi. "Očala je začel nositi že v vrtcu. To je velika stvar, ko imaš otroka, ki mora nositi očala. Zanje je to kot kazen. Moral je imeti nekaj, kar mu je vse skupaj olajšalo in mu zadevo naredilo kul in prisrčno – in tega ni veliko. Zato je bil zame velik navdih, da sem pripravila kolekcijo očal za otroke.”
 
Stefani je pri njem celo dobila kreativni navdih: “Na strani svojih očal je nalepil razne smeške in mini figurice in to idejo sem vzela in ustvarila okvirje, na katere lahko pritrjujete magnetne figurice!"
Izvirno in kreativno, ni kaj!
 

PREBERITE TUDI: Gwen Stefani iskreno o ločitvi: "Moje življenje je razpadlo"

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj