… skrbno skrivajo in se pretvarjajo, da so naravno videti tako sveže in mladostne. Spet tretje se jih – bojda – bojijo. In kaj so o lepotnih posegih povedale nekatere zvezdnice?

Naomi Watts: "Nikoli ne reci nikoli – in prav zagotovo ne obsojam nikogar, ki se jih poslužuje. A večina karakterjev, ki jih igram, gre skozi določene težke stvari in moja služba zahteva, da imam izraz, ki to odraža, na obrazu. Če bi bil moj obraz nepremičen, kako naj zaigram tako vlogo? Vse ženske, ki niso še ničesar nredile na svojih obrazih, lahko še vedno igrajo v izvrstnih vlogah. In nekatere od tistih, ki so kaj naredile, so zafrknile – izgledajo groteskno. Kakorkoli že, zame je pomembno, da igram vloge žensk, ki imajo bogata življenja – in daljše je življenje, globlje so gube."

Courteney Cox: "Počutim se čudno, če ne morem premikati svojega obraza in enkrat samkrat, ko sem pretiravala, sem se počutila ujeto v lastni koži. V primerjavi z mnogimi, uporabljam botox zelo varčno."

Kylie Minogue: "Poskusila sem botox, poskusila sem vse. Nikakor nisem ena izmed tistih, ki pravijo 'ne bi smela narediti tega'. Vsak lahko naredi, kar si želi. Ženske so si od nekdaj le želele biti lepe, izgledati kar najlepše, kar lahko."

Jennifer Aniston: "Šla sem na laserski piling. Je zelo intenziven – sploh ne veš, da boš en teden izgledal kot žrtev opeklin. Nato se odmrla koža olušči in odpade. Po osmih dneh."

Joan Rivers: "Vsak vikend grem in naredim nekaj novega. Vsako deseto reč dobim brezplačno."

Cindy Crawford: "Poskusila sem botox, a me straši."

Gwen Stefani: "Upam, da me bodo otroci obvarovali pred mojo ošabnostjo. Če me ne bodo, je lepotna kirurgija vsekakor opcija. Staranje je bedno. Vsi ga moramo sprejeti."

Jessica Simpson: "Poskusila sem Restylane. Delovalo mi je izumetničeno. A je razpadel v približno štirih mesecih. Moje ustnice so bile spet take, kot so bile prej. Še sreča!"

Cher: "Postala sem neuradna predstavnica lepotne kirurgije. Včasih me to moti, a ne dovolj, da bi me to oviral pri napredku."

Heidi Klum: "Mislim, da pri staranju ne gre za to, da smo videti boljše ali slabše; le drugače. Spremeniš se in to je v redu. Življenje so spremembe. Nimam anksioznosti glede tega, zato ne rečem po botox. Morda se bo to spremenilo, a milim, da se ne bo. Počutim se dobro v svoji koži in sprijaznjena sem s staranjem, tako, da mislim, da je ok, če dobim gube."

Jane Fonda: "Lepotni posegi so moj videz naredili ustrezen mojemu počutju. A nočem tega več ponoviti."

Nicole Kidman: "Ni mi všeč, kako je moj obraz videti po botoxu. Zdaj ga ne uporabljam več – končno lahko spet premikam čelo!"

Jamie Lee Curtis: "Imela sem malo liposukcije, malo botoxa. In veste, kaj? Nič ne deluje … Nihče vam ne pove, da če odvzameš maščobo z enega dela telesa, se vrne v drugega."

2 KOMENTARJI

  1. Jao, Joan Rivers. Verjamem, da dobi vsak 10. poseg zastonj. Saj je cela predelana. Za Nicole Kidman pa upam, da jo je srečala pamet.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj