Supermodel iz 90-ih let Claudia Schiffer je v oddaji na nemški televiziji RTL včeraj zvečer razkrila, da pričakuje deklico. Claudia ima že dva otroka, punčko in fantka z možem, režiserjem Matthewom Vaughnom. Povedala je tudi, da veliko manj dela, odkar je postala mati ter o vplivu, ki ga je imelo materinstvo na njeno brezhibno manekensko telo.

“Preden sem postala mama sem delala popolnoma vsak dan in potovala po svetu. Delala sem za vikende in nikoli si nisem vzela niti sekunde prosto. Ko pa sem spoznala svojega moža, sem si rekla ‘Veš kaj, to je pomembno. Ne bom več delala za vikende.’ In ko sem postala mati, sem postala še bolj previdna. Manekenstvo je super delo, ker si lahko en dan tu in naslednja dva dneva drugje in ni treba, da si dolgo odsoten.” Razgovorila pa se je tudi o svoji postavi in prehrani: “Pred nosečnostmi sem morala paziti na svojo težo in postavo. Imela sem osebnega trenerja, telovadila sem in nikoli nisem jedla sladkarij. Ko pa sem zanosila in nato dojila, je šlo kar samo stran. Zdaj lahko jem, karkoli si zaželim in če ne jem dovolj, shujšam.”

Claudia pa je priznala tudi, da zaradi pospešenega metabolizma tudi podlega svojim močnim nosečniškim željam po določeni hrani in pijači. V skladu z njenimi nemškimi koreninami je to pivo, ki pa ga kot skrbna in osveščena mama uživa v brezalkoholni verziji.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj