Ovnica

Mlaj v Škorpijonu, ki nastopi v petek, 1. novembra, je trenutek, ko si lahko odstranite obliž, Ovni. Dolgo potlačeno ljubosumje se prikrade na površje. O temah, ki ste se jim na terapiji izogibali, je treba spregovoriti. Ko običajno zanesljivega prijatelja prosite za uslugo, vas čaka trd „ne“. Kar je v tem trenutku boleče in surovo, bo dolgoročno močno zdravilo. Vendar se vam zdaj to ne zdi tako.

Sporočilo tedna: Prekinitev.

Bikica

Konfliktom, ki so poleti izbruhnili na površje, se ni več mogoče izogniti. Mlaj v Škorpijonu, ki bo v petek, je močna ponastavitev za vaše najtesnejše odnose. Naj bo ta teden priložnost za težke pogovore in ponastavitev dinamike moči. Verjetno se boste počutili razočarane. Toda zaplet je naslednji: razočaranje je boljše kot vsa miselna gimnastika, ki ste jo izvajali, da bi se izognili občutku obupa.

Sporočilo za tedna: Sprejmite.

Dvojčici

Mlaj v Škorpijonu, ki nastopi v petek, je namenjen temu, da ponovno oživite svoje rutinske postopke. Če ste v službi nazadovali, vas ta teden ne tako nežno spodbuja, da se vrnete k delu (ali pa morda začnete iskati nove priložnosti). To je močan čas za obnovitev opuščenih ciljev glede telesne pripravljenosti ali prehrane in za načrtovanje vseh tistih sestankov, ki ste se jim izogibali. Čas za dobesedno ali preneseno menjavo olja.

Sporočilo tedna: Spoprijemite se.

Rakica

Letošnje leto je bilo namenjeno obnovi moči pri zmenkih ali ustvarjalnih projektih (ali morda oboje po malem), Mlaj v Škorpijonu v petek pa vam pomaga premagati še eno blokado ali strah. Ne glede na to, ali greste na prvi zmenek, raziskujete muzeje ali se udeležujete slikarskega tečaja, nervozno pričakovanje, ki ga čutite, vodi k samorazkritju. Nadaljujte.

Sporočilo tedna: Eksperimentirajte.

Levinja

Čeprav čutite pritisk, da se morate izpostaviti, vam Mlaj v Škorpijonu v petek jasno pokaže, da se pravo delo začne doma. Izogibanje svojim temeljnim potrebam pomeni, da vsakih nekaj korakov naprej vodi v izčrpanost in korak nazaj. Bistvo ni v tem, da bi se izčrpavali, temveč da bi našli bolj radostno lahkotnost med počitkom in delom.

Sporočilo tedna: Prizemljite se.

Devica

Mlaj v Škorpijonu v petek prinaša nekaj ostrih spoznanj o tem, komu lahko zaupate. Če ste bili zvesti skupnosti, skupini prijateljev ali geografskemu kraju samo zaradi zvestobe, vas čaka preverjanje realnosti v obliki razočaranja. Če damo preveč jajc v isto košaro, lahko pride do veliko razbitih jajc. Morda je čas, da ponovno premislite, kdo bo spoznal vaše skrivnosti.

Sporočilo tedna: Kakovost.

Tehtnica

Mlaj v Škorpijonu v petek prinaša močno ponastavitev tako za vaše finančno življenje kot za vašo lastno vrednost. Če se trudite stabilizirati svoj dohodek ali obnoviti samozavest (verjetno oboje hkrati, bodimo realni), vas verjetno ovira strah. Ko se pomanjkanje zdi znano, je težko sprejeti obilje. Vendar je uveljavljanje svoje vrednosti tveganje, ki se po začetnem skoku zdi tako dobro.

Sporočilo tedna: Skok.

Škorpijonka

Mlaj v Škorpijonu v petek je močan trenutek regeneracije in ponovnega prevzema vaše osebne agencije. Zdaj se zavedate, koliko ste dovolili, da so drugi vplivali na vaše okolje, in kako nekatere vaše velike sanje sploh nikoli niso bile vaše. Osvoboditev od teh zunanjih pričakovanj vam omogoča, da se ponovno osredotočite. To zapišite v dnevnik, vendar se ne bojte svojih ciljev deliti tudi s skupino. Ta teden je zdaj vrtoglav, vendar se dolgoročno stabilizira.

Sporočilo tedna: Kanal.

Strelka

Mlaj v Škorpijonu v petek prinaša potrebno ponastavitev za vaše duševno zdravje. Z bližajočimi se prazniki bodo stvari postale le še bolj naporne, zato je ključnega pomena, da si ta teden vzamete čas za sprostitev in obnovo. Morda boste občutili tudi stisko, ko gre za osebne finance in skupna sredstva. Če se vam zdi, da so stvari preobremenjujoče, se ne pozabite ustaviti in zadihati. Najboljše, kar lahko storite, je res najboljše, kar lahko storite.

Sporočilo tedna: Mir!

Kozoroginja

Mlaj v Škorpijonu, ki bo v petek, je močan trenutek za oceno, kako se želite pokazati v prijateljstvu in skupnosti. Ljudje, s katerimi preživljate čas, naj bodo tisti, ki delijo in odražajo vaše cilje, ne pa tisti, ki vas aktivno ovirajo pri njihovem uresničevanju. Morda je čas, da se odmaknete od izčrpavajočih vezi in se raje posvetite tam, kjer vas cenijo.

Sporočilo za tedna: Kolektiv.

Vodnarka

Mlaj v Škorpijonu v petek prinaša močno ponastavitev za vašo kariero, javno podobo in vodstvene vloge. Če vas pri opravljanju vašega najboljšega dela ovira dvom vase, vam energija tega tedna omogoča, da ta strah presežete. Ne glede na to, ali gre za katarzično terapijo ali potrditveno srečanje z nadrejenim, se učite zaupati lastni avtoriteti.

Sporočilo za tedna: Dvignite se.

Ribi

V obdobju, ki se zdi kot večni boj za iskanje svojega „namena“, prinaša Mlaj v Škorpijonu v petek priložnost, da izbrišete vse predsodke o tem, kaj to sploh pomeni. Kaj pa če je v redu, da smo malce izgubljeni? Kaj če je bolje, da nimamo načrta in se najdemo na poti? Priložnosti za potovanje, študij in sodelovanje z mentorjem se v tem tednu pojavljajo na nepričakovane načine. Pustite se zapeljati.

Sporočilo za tedna: Letite.

PREBERITE TUDI: Tega o ljudeh, rojenih v znamenju Škorpijona, zagotovo niste vedeli

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj