Sutton Foster in Hugh Jackman ohranjata zasebno razmerje, a ves prosti čas preživljata skupaj.

Zdaj, ko je še broadwayska zvezdnica Sutton Foster vložila zahtevo za ločitev, bi se lahko igralka in njen novi izbranec Hugh Jackman skupaj odpravila na rdečo preprogo.

Vir je povedal, da sta 49-letna Fosterjeva in 56-letni zvezdnik filma The Greatest Showman zaljubljena, vendar svojo romanco skrivata. A čeprav se parček trudi ostati zunaj oči javnosti, sta po navedbah virov nerazdružljiva. “Ves prosti čas preživljata skupaj,” je dejal vir. “Sta običajen par, le da sta zasebna.”

Fosterjeva je ta teden vložila zahtevo za ločitev od svojega moža, s katerim je bila poročena 10 let, scenarista filma “Ocean’s Eleven”, Teda Griffina. Bivša zakonca imata skupaj enega posvojenega otroka.

Fosterjeva je decembra dala na trg svoj dom v Tuxedo Parku v New Yorku za 2,2 milijona dolarjev. Viri so pred tem povedali, da sta bila Fosterjeva in Jackman povezana, ko sta skupaj igrala v broadwayski predstavi “The Music Man”, ki je bila na sporedu od decembra 2021 do januarja 2023.

Vir nam je nedavno povedal: “Stoodstotno sta skupaj, zaljubljena sta in želita skupaj preživeti preostanek življenja. Še vedno sta skupaj. Sicer se trudita to skrivati, vendar je to splošno znano.”

Jackman je septembra 2023 vložil zahtevo za ločitev od Deborre-Lee Furness, s katero je bil poročen 27 let. Par, ki ima dva otroka, je v izjavi povedal, da sta se odločila za ločitev, da bi sledila svoji individualni rasti.

Fosterjeva je pred tem za Vogue o sodelovanju z Jackmanom povedala: “Ima brezhiben sloves najbolj delavnega človeka, neverjetno prijaznega in velikodušnega – in vse to je res. Vsakogar razoroži in nič se ne vrti okoli njega.”

Povedala je celo, da je postal eden od njenih najboljših prijateljev, saj je dejala: “Zdaj je postal eden od mojih najboljših prijateljev, kar me je presenetilo, saj se ponavadi teh stvari lotiš z mislijo: ‚No, upam, da se bova dobro razumela‘. Toda ravno sva preživela dan spomina na mrtve s svojima družinama. Res je zabavno spoznati nove prijatelje po 40. letu.”

PREBERITE TUDI: Hugh Jackman in Deborra-Lee Jackman se ločujeta

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj