Demi Moore se je spomnila na naporno vadbo, ki si jo je naložila po rojstvu svoje druge hčerke Scout Willis leta 1991.

Takrat se je igralka, ki je takrat živela v Malibuju v Kaliforniji s tedanjim možem Bruceom Willisom, odločila, da bo med snemanjem filma “Nespodobno povabilo” vsak dan kolesarila 50 km na snemanje in nazaj.

“Hranila sem jo ponoči, vstajala v temi s trenerjem … kolesarila sem vse do Paramounta, tudi na lokaciji, kjer smo snemali; nato sem snemala cel dan, ki je običajno trajal 12 ur; in nato začela znova,” je Mooreova povedala v nedavnem intervjuju za ‘CBS Sunday Morning’.

“Mislim, da je bila Scout stara pet ali šest mesecev, ko smo snemali,” je dodala. Mooreova je tudi priznala, da je imela nerealna pričakovanja glede okrevanja po porodu.

“Tako sem se obremenjevala. Tako zelo sem pritiskala nase,” je dejala danes 61-letna zvezdnica. “Vsi so mi govorili, naj shujšam. In vse to je bilo sicer sramotno in ponižujoče, vendar pa sem si zaradi tega naredila škodo. Že samo misel na to, kaj sem delala s svojim telesom, je tako nora, tako smešna.”

Kljub temu je Mooreova dejala, da ji je v tistem času vrnitev k telesu izpred poroda pomenilo vse. Dodala je tudi, da vrnitev v formo po porodu “verjetno ni bila tako zelo pomembna”.

Mooreova je takrat snemala film Nespodobno povabilo, le nekaj mesecev po rojstvu drugega otroka s tedanjim možem Bruceom Willisom.

Igralka, nominirana za nagrado Emmy, je z 69-letnim Bruceom v njunem 13-letnem zakonu rodila tri hčerke. Rumer se je rodila leta 1988, Scout leta 1991 in Tallulah leta 1994.

PREBERITE TUDI: Demi Moore z neprepoznavnim obrazom šokirala na modni pisti

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj