Alessandra Ambrosio se je na vrnitev na modno brv Victoria’s Secret Fashion Show – sedem let po tem, ko je uradno zaključila kot njihova manekenka – pripravljala s strogo prehranjevalno in fitnes rutino.

“Napolnila sem svoj um in telo. Pred glavnim dogodkom je veliko priprav!!!” 43-letna Ambrosio je šest dni pred dogodkom na Instagramu objavila videoposnetek, v katerem podrobno opisuje svoje priprave na vadbo in prehrano.

Nekdanji angelček Victoria’s Secret je delila, da jé jajca in avokado na toastu, običajno pa doda tudi slanino, vendar je to mesno poslastico preskočila, da bi zagotovila, da bo v vrhunski formi.

“Poskušam biti zdrava,” je dejala, preden je povedala, da bo ta dan že drugič telovadila. “Čez nekaj časa bom spet telovadila, saj je to moja vsakodnevna rutina za nastop.”

Manekenka se je nato posnela v telovadnici, kjer je začela z lahkim kardio treningom, tako da je tekla na tekalni stezi, nato pa prešla na vadbo za mišice na tleh. Nato so jo videli, kako si z utežmi in trakovi za roke krepi roke, z utežmi za gležnje pa trenira noge.

 

Po drugi vadbi je Ambrosio povedala, da si rada pripravi beljakovinski smoothie. Ta zdrav tekoči prigrizek vsebuje malo sladkorja in superživila, kot sta spirulina in kakav, ter „dobre maščobe“, kot je avokado, je povedala.

„Za nastop na VS modni reviji se osredotočam na puste beljakovine in zelenjavo,“ je pojasnila Ambrosio, medtem ko je jedla lososa s prilogo špargljev in zelenega preliva.

Delila pa je tudi vpogled v svojo lepotno rutino – urejala si je nohte, medtem ko je nosila masko za obraz z rdečo svetlobo, ki pomaga pri preprečevanju gub in pomlajevanju kože.

Manekenka je razmišljala o svoji vrnitvi na odmevno revijo spodnjega perila, potem ko se je leta 2017 upokojila kot model Victoria’s Secret. “To je zelo edinstvena izkušnja in zelo edinstven občutek vedeti, da se spet sprehajam po modni reviji Victoria’s Secret,” je delila v videoposnetku. “Mislim, da tega nisem pričakovala, a saj veste, življenje je polno presenečenj, zato je zabavno.”

Ambrosio se je v torek v Brooklynu v New Yorku sprehodila po modni reviji podjetja 2024. Po modni brvi se je sprehodila v črnem čipkastem perilu s krilom, ki ga je kombinirala s črnimi gležnjarji s trakovi, ovitimi okoli gležnjev in srebrnimi krili.

Zvezda z naslovnice revije Vogue se je leta 2017 po 17 letih sodelovanja z modno hišo umaknila s položaja v modni hiši. “Z besedami ne morem opisati, kako hvaležna sem, da sem delala za to neverjetno blagovno znamko, ki navdihuje mene in ženske po vsem svetu,” je 21. novembra 2017 zapisala v objavi na Instagramu.

“Niti v najbolj divjih sanjah si nisem predstavljala, da bom sodelovala na 17 modnih revijah Victoria’s Secret.” Nadaljevala je: “Hvala Ediju in vsej moji družini Victoria’s Secret, ker ste mi omogočili nepozabne spomine. Včeraj zvečer je bilo tako čustveno posloviti se od mojih #angelskih sester, vendar smo pripravile največji in najboljši šov doslej. Tega ne bi mogla storiti brez ljubezni in podpore mojih oboževalcev.”

PREBERITE TUDI: Alessandra Ambrósio po novem tudi modna oblikovalka

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj