“Zdi se, kot da počnem skrajno nezaslišane stvari, vendar jih ne,” je 50 Cent povedal o tem, da je vsa ta leta opozarjal na Combsove domnevne zločine.

V ekskluzivnem pogovoru s PEOPLE je 49-letni raper spregovoril o 54-letnem Combsu in njegovih domnevnih zločinih, preden je bil 17. septembra, dan po aretaciji v hotelu na Manhattnu, obtožen trgovine s spolnimi storitvami, izsiljevanja in prevoza z namenom ukvarjanja s prostitucijo. (Combs se je izrekel za nedolžnega.)

Ko je 50 Cent govoril o tem, kako se je na koncertih in v družabnih medijih norčeval iz Combsovega življenja pred zvezdnikovimi nedavnimi pravnimi težavami, je dejal: “Poglejte, zdi se, da počnem nekaj izjemno nezaslišanih stvari, vendar jih ne. V resnici samo govorim to, kar govorim že 10 let.”

Dodaja: “Zdaj je v novicah vse bolj v ospredju glede Puffyjevih zadev, vendar pa razen tega, pravim: ‚Joj, to je samo moj pogled, ker sem se ves čas držal stran od teh stvari, ker to ni moj slog.‘ “

50 Cent in Combs sta se začela prepirati po izdaji skladbe “The Bomb” iz leta 2006, v kateri je 50 Cent Combsa obtožil, da je povezan z umorom Notorious B.I.G. leta 1997 (Combs je te obtožbe zanikal). Od takrat sta bila vedno znova v konfliktu, drama pa se je stopnjevala, ko sta oba predstavljala konkurenčne blagovne znamke vodke.

Po Combsovi aretaciji je bilo objavljeno, da 50 Cent, katerega pravo ime je Curtis Jackson, snema dokumentarec o obtožbah proti osramočenemu zvezdniku. “To je zgodba z velikim vplivom na ljudi. Gre za kompleksno pripoved, ki zajema desetletja, ne le naslovnice ali doslej videne posnetke,” sta v izjavi povedala 50 Cent (za G-Unit Film & Television) in režiserka Alexandria Stapleton (za House of Nonfiction).

“Še naprej ostajamo neomajni pri svoji zavezi, da bomo dali glas ljudem brez glasu ter predstavili pristne in niansirane perspektive,” sta nadaljevala. “Čeprav so obtožbe zaskrbljujoče, pozivamo vse, da se zavedajo, da zgodba Seana Combsa ni celotna zgodba hip hopa in njegove kulture. Naš cilj je zagotoviti, da posamezna dejanja ne bodo zasenčila širšega prispevka kulture.”

PREBERITE TUDI: Začetek konca ali: Zgodovina nasilja Seana Combsa

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj