Jennifer Lawrence je noseča! Oskarjevka pričakuje drugega otroka z možem Cookom Maroneyjem.

Igralka je novico razkrila prek članka v reviji Vogue v nedeljo, 20. oktobra. 34-letna igralka in mož Cooke Maroney, 40 let, pričakujeta drugega otroka, novico pa sta v nedeljo, 20. oktobra, delila prek objave na Instagramu in članka v reviji Vogue.

„Čestitamo Jennifer Lawrence! Z oskarjem nagrajena igralka in njen mož, umetniški galerist Cook Maroney, pričakujeta drugega otroka,“ je revija zapisala v podpisu objave in dodala, da so Lawrenceovi predstavniki uredništvu potrdili veselo novico.

Par, ki se je poročil oktobra 2019, je že starš dveletnega sina Cyja, ki sta ga dobila februarja 2022. V intervjuju za revijo Interview Magazine junija 2023 se je Lawrence z 52-letno igralko Cameron Diaz pogovarjala o tem, kako je rojstvo sina vplivalo na njene občutke do paparacev.

“Trudim se po svojih najboljših močeh,” je odgovorila, ko jo je Diazova vprašala, kako varuje svojega sina. “Ko sem bila noseča, sem bila zelo živčna. Paparaci so me snemali in jaz sem se spraševala: ‘Kako naj se ne razjezim, ko bodo slikali mojega otroka?'”

“Ko je bil enkrat tukaj, sem spoznala, da mu je moja energija pomembnejša od vsega drugega,” je pojasnila Lawrence. “Torej, če otrok čuti, da sem tesnobna, preden zapustim hišo, ali da sem jezna, ko sva zunaj, bo to vplivalo nanj.”

“Tako je pravzaprav prišlo do nasprotnega učinka, saj sem postala malo bolj zen in malo bolj sproščena pri fotografiranju, ker nimam izbire. Preprosto moraš to sprejeti, globoko vdihniti in oditi. Ne želim, da bi podedoval tesnobo in jezo, ki ju imam jaz,” je zaključila.

Na drugem mestu pogovora je Lawrence pohvalila svojega moža in dejala, da je 39-letni trgovec z umetninami najboljši oče na vsem svetu. “Zato, ker delam, nimam nič več občutka krivde od običajnega vsakodnevnega, celodnevnega starševskega občutka krivde,” je dodala.

Zvezdnica je še podrobneje opisala težave pri vzgoji otroka med delom v Hollywoodu in pojasnila, da je postala bolj izbirčna pri izbiri svojih projektov, potem ko je leta 2022 rodila Cyja. “Ko imaš otroka, ne moreš ničesar stisniti,” je takrat dejala Lawrenceova. “To vsekakor pomaga pri izločanju projektov: ‘Da, ne, da’. Ne. Ali je to vredno, da sem pol dneva odsotna od svojega otroka?”

Leta 2022 je Lawrenceova spregovorila o tem, kako ji je materinstvo spremenilo življenje. “Mislim, da je evforija Cy – jezus, to je nemogoče,” je dejala Lawrence. “Vedno mu rečem, da ga imam tako rada, da je to nemogoče.”

PREBERITE TUDI: Jennifer Lawrence odkrito spregovorila o staranju: “Neverjetno je, kaj naredi ličenje”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj