Ovnica

V tem tednu boste morda naleteli na nekaj težav v zvezi z „uradnim dogovarjanjem“, pa naj bo to v službi, v razmerju ali pa na zmenku za pijačo. Vendar pa boste tudi ugotovili, da je lažje opustiti manjše nevšečnosti in se prepustiti toku. Škorpijonska sezona se začne v torek in ko se sonce premakne v novo znamenje, se vaša pozornost preusmeri na sodelovanje. Želja po nadgradnji svojega življenja je resnična, a preden poskušate vse narediti sami, se spomnite, da je vaš najdragocenejši vir soodvisnost.

Sporočilo tedna: Združite se.

Bikica

Ali ste v tem delu na dolgi rok? Ali pa imate občutek, da se trudite le zato, da bi preživeli? Razočaranje, ki ga čutite ta teden, morda izvira iz občutka, da vaše vsakodnevne naloge nimajo nobene zveze z dolgoročnimi cilji. Za podporo se obrnite na prijatelje in skupnost. Škorpijonovo obdobje se začne v torek in začenja letni čas, ko ste zelo osredotočeni na odnose in druge ljudi. Če se vam zdi, da v enem od vaših partnerstev ali povezav nekaj ni v redu, je zdaj pravi čas, da se pogovorite ali napišete elektronsko sporočilo.

Sporočilo za tedna: Govorite.

Dvojčici

V tem tednu se v svojem ljubezenskem življenju soočate s težavno dinamiko moči. Sicer želite ohraniti zvezo lahkotno, toda kaj, če to le ni priložnostno razmerje? Na drugi strani pa vas šef v službi pušča dihati, tako da imate veliko časa za sporočila svoji simpatiji tudi med delom. Prehod v obdobje Škorpijona v torek je priložnost, da se umirite in začnete lažji urnik. Čas je, da opustite nepotreben stres in vzpostavite stabilnost.

Sporočilo tedna: Preprosto.

Rakica

V tem tednu je doma veliko napetosti, saj si gredo vsi na živce in se drug drugemu postavljajo po robu. Čeprav imate radi svoj dom in družino, si obupno želite pobegniti v kočo v gozdu. Nič ne zveni bolj privlačno kot samota. Ko se v torek Sonce premakne v znamenje Škorpijona, se vaša pozornost preusmeri na ustvarjalnost in mir najdete v svojih hobijih. Morda se zdi samoumevno, vendar je preživljanje več časa s tem, kar imate radi, najlažji način, da najdete prijatelje in svoje mesto v skupnosti.

Sporočilo tedna: Mesto.

Levinja

Stres, ki se je zadnjih nekaj tednov kopičil zaradi vašega urnika in odgovornosti, doseže vrhunec v torek. Čas je, da opustite te izčrpavajoče obveznosti in se nikoli več ne ozrete nazaj. Čeprav ste običajno preveč ponosni, da bi prosili za pomoč, preobremenjenost v tem tednu zahteva podporo in morda boste lažje kot običajno prosili za tisto, kar potrebujete. Zlasti v družini. Sonce v torek vstopi v Škorpijona in v naslednjem mesecu bo v ospredju vaši družinski odnosi. Kako lahko vsak dan ustvarite več prostora za počitek in produktivnost?

Sporočilo tedna: Osredotočite se.

Devica

Stvar pri zelo strogem proračunu je ta, da vas prisili, da prepoznate svoje resnične potrebe. Lahko živiš brez vsega, toda ali je vredno prihraniti 5 dolarjev, da bi zamudili vse veselje? Privoščite si majhen užitek. Morda boste deležni tudi nekaj radodarnosti s strani prijateljev, pa naj bo to večerja ali vodilo za sanjsko službo. Prehod v obdobje Škorpijona v torek preusmeri vašo pozornost na komunikacijo. Medtem, ko si prizadevate za uresničitev svojih ciljev, se učite, da vam ni treba vseh seznaniti s svojimi načrti. Svojo ekipo izbirajte pametno.

Sporočilo tedna: Privoščite si.

Tehtnica

Če se počutite kot vase zaprta lupina, niste sami, Tehtnica. Trenutni tranziti so težki in za vas so udarili na temeljni ravni. Prisiljeni ste se ponovno kalibrirati ali morda celo začeti znova. Čeprav se vam zdi težko, včasih celo pretežko, da bi nadaljevali: mar ni to bolje kot druga možnost? Ostati oz. obtičati na istem mestu? Dobra novica tega tedna je, da ste končno našli tok, ko gre za delo in denar. Škorpijonova sezona se začne v torek in je namenjena krepitvi varnosti in samozavesti.

Sporočilo tedna: Varno.

Škorpijonka

Srečen sončni povratek, Škorpijon! Čeprav se v tem tednu na neki način počutite močne v svoji čutnosti in samoizražanju, pa tudi težko uravnavate svoja čustva. Ni lahko prekiniti slabih navad in se vrniti domov k sebi. Ker se v torek začne vaša sezona, boste morda nenadoma začutili željo, da bi rezervirali potovanje s svojim partnerjem ali najboljšo prijateljico. Je ta želja povezana s pobegom ali iskanjem samega sebe? Odgovor razkrije, ali naj se odpravite ali pa o tem raje pišite dnevnik.

Sporočilo tedna: Navdih.

Strelka

Ta teden vsi (ali vsaj vaša ekipa v službi) iščejo odgovore od vas, kar vas hkrati opolnomoči in straši. Čeprav ste si želeli tovrstnega spoštovanja in pozornosti, jo hkrati težko sprejemate. Neprijeten jok po delovnem sestanku ali terapevtski seansi razkrije, da ste morda prerasli nekatere od teh strahov. Škorpijonovo obdobje se začne v torek, kar za vas pomeni, da je to čas zmanjšanja moči. Nekaj svoje novo pridobljene moči uporabite za delegiranje in si zagotovite več časa za počitek.

Sporočilo tedna: Sprejmite.

Kozoroginja

Igra moči s strani šefa ali vodje skupnosti vas razgreje in vas v tem tednu spodbudi, da vlagate v lastne projekte. V torek se začne obdobje škorpijona in čas je, da negujete svoja prijateljstva. Pod tem vplivom je veliko lažje povezovati ljudi. Družabne situacije, ki se običajno zdijo nerodne, se na koncu izkažejo kot krepitev moči. Zakaj ne bi povezali kolegice v službi in prijateljice iz otroštva za skupno zabavo? Mislim, da bosta, če bosta dala glavi skupaj, znala dati nekaj odličnih nasvetov, kako si ponovno pridobiti šefovo naklonjenost.

Sporočilo za tedna: Sodelujte.

Vodnarka

Kot nekdo, ki je znan po tem, da je do potankosti neodvisen, ste ta teden ponižani zaradi prijateljevega nasveta. Zahtevno je prositi za pomoč in jo tudi sprejeti, vendar odkrivate, da predaja ni nujno tako strašna. V torek se začne sezona Škorpijona, ki je za vas sezona vodenja in trdega dela v karieri. Vendar se letos osredotočite na pametnejše in ne na trdo delo. Prvi korak je racionalizacija vaše spletne strani, reorganizacija domače pisarne in ponovna ocena vaših ciljev.

Sporočilo za tedna: Pametno.

Ribi

Kot globoko intuitivno bitje ste običajno nadpovprečno dobro seznanjeni s potrebami vseh drugih. Na začetku tega tedna pa boste morda nekoga razburili, ko se boste odločili, da končno postavite lastne meje. Škorpijonska sezona se začne v torek in za vas je ta sezona povezana z iskanjem večjega zaupanja v to, kar imate za deliti. V svojem osebnem izražanju boste našli več lahkotnosti, saj si lastite svoje znanje. Če nekdo pričakuje, da boste ostali majhni ali neinformirani, je to njegov problem. Zabaven četrtkov večer s prijateljem ali partnerjem vam bo pomagal pozabiti na sovražnike.

Sporočilo za tedna: Zahtevajte.

PREBERITE TUDI: Tega o ljudeh, rojenih v znamenju Škorpijona, zagotovo niste vedeli

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj