Rdeča nit letošnje konference medijske trendov SEMPL je nepotrpežljivost, zato vam z veseljem predstavljamo naslednje tri govorce, ki se bodo vsak s svojega vidika lotili te problematike.

Nepotrpežljivost kot muza kreativnosti

Petra Krulc, regijska izvršna direktorica strateške kreativnosti v agenciji Futura DDB, ki je ena od najbolj cenjenih in znanih kreativk ne samo v Sloveniji, temveč tudi širše, se bo posvetila vprašanju, kako lahko omejitve zanetijo inovacije. V zgodovini so bile namreč prav omejitve tiste, zaradi katerih so nastali najbolj prelomni ustvarjalni dosežki. Kako pa se ta dinamika odraža v današnjem nestrpnem svetu? Je nepotrpežljivost nova ustvarjalna muza ali pa potiho duši kreativnost? Petra Krulc bo delila svoja spoznanja o tem, kako pritisk krajše pozornosti, krajši roki in takojšnja pričakovanja spodbujajo kreativne ekipe k inovacijam in eksperimentiranju na povsem nov način.

Obogatena resničnost bogati turistična doživetja

Tudi Martina Lucić Čanak, ustanoviteljica hrvaške turistične komunikacijske agencije Magic4Club, bo poskušala razvozlati kodo nepotrpežljivosti. V njenem prispevku boste spoznali, kako obogatena resničnost (AR) omogoča takojšnjo zadovoljitev turističnih potreb in se tako odziva na nepotrpežljivost sodobnih potnikov. S primeri iz resničnega življenja bo izpostavila strategije za učinkovito uporabo AR, da bi pritegnili občinstvo in povečali vpletenost v turizem.

Prijevite se lahko TUKAJ.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj