Ovnica

Vaš urnik je natrpan do zadnjega kotička, vendar vam kljub temu pravzaprav ni treba narediti vsega. Ta teden se prepustite prilagodljivosti, Ovnica. Rutine, ki ste jih s pridom začeli konec julija in opustili sredi avgusta, boste ta teden ponovno pregledali z večjo jasnostjo. Čas, ki si ga boste vzeli za meditacijo (karkoli vam to pomeni), je prav tako pomemben kot vse rojstnodnevne zabave in delovni sestanki.

Sporočilo tedna: Tišina.

Bikica

Kar se zdi omejujoče na začetku tedna, se lahko ob koncu tedna zdi nagrajujoče. Učite se, da služenje skupini ne služi vedno vašim lastnim potrebam, vendar je iskanje ravnovesja ključnega pomena. Še posebej v času, kot je ta, ko si želite navezati stike in sklepati prijateljstva. Pri sprejemanju družabnih povabil upoštevajte svoj proračun. Želja, da bi bili radodarni, lahko povzroči, da se boste počutili osebno izčrpani, če ne boste preudarni.

Sporočilo za tedna: Izbira.

Dvojčici

V tem tednu se boste začeli vračati k pogovorom o domu in družini, ki so se prvič pojavili konec julija. Kar ste takrat dojemali kot oviro, se vam zdaj zdi kot katarza. Končno ste poimenovali svoje želje po osebnem prostoru. Hkrati pa vas od teh osebnih prebojev vleče stran, da bi se ukvarjali z obveznostmi na delovnem mestu. Ko stopate v svojo moč, spoznavate, da je uspeh pogosto povezan z dodatnimi odgovornostmi.

Sporočilo tedna: Odločite se.

Rakica

Ta teden vas končno dohitijo vsa zamujena sporočila in elektronska sporočila s konca julija in začetka avgusta. Čeprav vas takšna količina komunikacije običajno preobremeni, se dejansko počutite na vrhu svojega urnika, rutine in skupinskih klepetov na način, ki vam daje moč. Hkrati pa se morda trudite poimenovati svoj večji cilj. Ostanite odprti za možnosti, ki se zdijo nedosegljive, saj lahko rešitve pridejo na nepričakovan način. V mislih imejte širšo sliko.

Sporočilo tedna: Razširjenost.

Levinja

Čeprav si v resnici želite samo sedeti in uživati v zadnjih izdihljajih poletja, se ta teden ukvarjate z dolgovi, skupnimi financami in zapleteno dinamiko moči. Ko nekdo postavi mejo, to ni osebni napad, temveč priložnost, da se uglasite s svojo lastno vrednostjo in obiljem. Bolj ko spoštujete raven lastne energije, bolj boste ugotovili, kdo je pravzaprav v vaši ekipi. Ni vam treba loviti povezav.

Sporočilo tedna: Pritegnite.

Devica

Devica, še vedno je vaša sezona in ta teden se osredotočite nase. Ponovno preučujete svoje meje v odnosih in se sprašujete, kaj potrebujete, da bi se počutili varne in opažene. V ponedeljek Merkur ponovno vstopi v vaše znamenje in lahko nadaljujete projekte in pogovore, ki ste jih opustili konec julija. Vsa ta introspekcija ni bila zaman, zdaj pa je čas, da poveste svoje mnenje in se premaknete naprej.

Sporočilo tedna: Prisotnost.

Tehtnica

Včasih je težko prepoznati razliko med mehanizmom za spopadanje s težavami in samosabotažo. Včasih je to, kar počnete, po malem oboje. Ta teden pridejo na dan podzavestni vzorci in prisiljeni boste razmisliti, kaj vam v resnici služi. Ključ je v tem, da najdete več zadovoljstva pri svojem delu in vsakodnevnih opravilih. Za vaše večje cilje si je vredno prizadevati, vendar je za njihovo uresničitev treba prevzeti nekaj manj očarljivega dela.

Sporočilo tedna: Akcija.

Škorpijonka

V zadnjih nekaj tednih je bila večina časa namenjena temu, da ste si razjasnili svoje poklicne cilje, zdaj pa ste pripravljeni, da se odpravite v svet in se povežete. V službi, ki vas je konec julija pustila na cedilu, končno odgovarjajo na vaša elektronska sporočila, vaša prijateljica pa končno posreduje vaše kontaktne podatke svojemu šefu. Hkrati se morda počutite nekoliko odrezani od svojega ustvarjalnega ali romantičnega življenja. Ne pozabite, da ne gre za eno ali drugo, ampak lahko delate na obeh hkrati.

Sporočilo tedna: Pridružite se.

Strelka

V zadnjem času je bilo za vas izjemno težko usklajevati odgovornosti med službo in domom, v tem tednu pa boste dosegli točko preloma. Ni nič narobe, če se naslonite na partnerja ali najboljšo prijateljico po podporo (čeprav se morda tudi oni soočajo s tem). Morda se vam bo zdelo enostavneje, da se osredotočite na delo (tisti del, ki se vam zdi bolj enostaven in na pravi poti), vendar je pomembno, da se posvečate tudi družini, čeprav se vam bo to zdelo bolj ranljivo.

Sporočilo tedna: Sočutje.

Kozoroginja

V tem tednu boste ponovno pregledali načrte, povezane s potovanji, izobraževanjem ali založništvom, ki so sredi avgusta zastali. Načrt, ki ste si ga takrat zastavili, morda ne bo več pravi, vendar ne pozabite: ni nič narobe, če ga spremenite. Vaša širša vizija postaja zdaj jasnejša, in čeprav imate veliko dela, se ne obremenjujte z nepotrebnim delom. Bistvo je delati pametneje, ne težje. Pogovor z nadrejenim ali mentorjem vam bo dal informacije o vaših naslednjih korakih in vam pomagal, da boste nekaj odnesli s svojega krožnika.

Sporočilo za tedna: Uskladite se.

Vodnarka

Ta teden imate nalogo uravnotežiti poslovne knjige, saj postane jasno, da so nekatere vaše skupne naložbe postale nesorazmerne. Morda boste ponovno pregledali načrte za reševanje dolgov, najemanje posojil ali prehod na samostojno delo, ki ste jih sredi avgusta opustili, medtem ko ste se ukvarjali z drugimi zadevami. To, kar vam zdaj na teh področjih predstavlja izziv, lahko kmalu preraste v bogate priložnosti, če boste odprti za ustvarjalne rešitve.

Sporočilo za tedna: Alternativa.

Ribi

Ali se preveč posvečate drugim, medtem ko se morate v resnici osredotočiti nase? Ali pa je obratno: Ali se izogibate težkim pogovorom, ker ste obsedeni s “skrbjo zase“? Ta teden se lahko zgodi, da se bo eden od vaših najbližjih odnosov znašel v težavni brezizhodni situaciji in edini izhod bo iskanje moči v sebi. Rast je zdaj mogoča na vseh področjih vašega življenja, če ste pripravljeni sprejeti tudi svoje omejitve.

Sporočilo za tedna: Krila.

PREBERITE TUDI: Vse, kar morate vedeti o znamenju Device

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj