Zac Efron je bil v petek zvečer odpeljan v bolnišnico, potem ko je v Španiji doživel “manjši incident v bazenu”, je v soboto povedal njegov predstavnik.

36-letnega zvezdnika naj bi v bazenu vile na Ibizi našla dva delavca, ki sta ga nato potegnila iz vode. Ni jasno, ali je Efron utrpel zdravstveno okvaro ali mu je grozila nevarnost utopitve. Natančne podrobnosti v zvezi s to preizkušnjo še niso bile objavljene.

Efronov predstavnik pa je povedal, da so njihovega klienta le prepeljali v bolnišnico kot “previdnostni ukrep”. Efron naj bi bil v soboto zjutraj odpuščen iz bolnišnice in se zdaj počuti “dobro”, na družbenih omrežjih pa še ni poročal.

Vse kaže, da je Efron odšel v Španijo, ker je bil že v Evropi zaradi olimpijskih iger 2024 v Parizu – zvezdnika so namreč opazili, ko se je 26. julija udeležil otvoritvene slovesnosti iger. Takrat je delil posnetek, na katerem pozira pred reko Seno.

Efron je v prijateljskih odnosih tudi z nosilko zlate olimpijske medalje Simone Biles. Potem ko je ekipa ZDA v začetku tedna osvojila zlato medaljo v ekipnem finalu gimnastike, je igralec prek družabnih omrežij športnici izrekel voščilo.

Na Instagram Stories je takrat zapisal: “Tako neverjetno sem ponosen nate @simonebiles.” Spoznala sta se že na olimpijskih igrah leta 2016 v Riu de Janeiru, ko je 27-letna Bilesova priznala, da so s prijatelji veliki Efronovi oboževalci.

Zvezdnik je takrat poziral za nekaj fotografij z gimnastičarko in eno od njih prek X podpisal: “Moje olimpijske sanje so se uresničile #Rio2016 #FinalFive.”

PREBERITE TUDI: Zvezdnik se zaveda, da bo po težki nesreči okreval celo življenje

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj