Ovnica

Ovni, čaka vas intenziven teden. Vaš vladajoči planet Mars se v ponedeljek v vašem denarnem območju združi z divjim Uranom. Bodite pozorni na nepričakovan račun ali na to, da vam bo nekdo, ki vam je dolžan, končno poslal dolgovano. Mars se v soboto preseli v Dvojčke in vaš komunikacijski sektor ter v skupinski klepet vnese nekaj drame. V vašem ožjem krogu se stvari zaostrujejo in morda boste morali v naslednjih nekaj tednih igrati vlogo mediatorja.

Sporočilo tedna: Posrednik.

Bikica

Že mesece, če ne celo leta, ste v obdobju svobode, v tem tednu pa dosežete še eno stopnjo, ko vam je vseeno. Akcijski planet Mars se v ponedeljek v vašem znamenju sreča z uporniškim Uranom in vas sili, da se izrazite. Če ste imeli težave z družinskim članom, da bi se dogovorili o velikih spremembah, ki ste jih naredili v svojem življenju v zadnjih nekaj letih, boste v torek našli skupni jezik, ko se Sonce poveže z Uranom.

Sporočilo za tedna: Združite se.

Dvojčici

Kljub vsemu vznemirjenju v zadnjih nekaj tednih se vam je zdelo, da ste obtičali v svoji glavi. Ko se v ponedeljek akcijski planet Mars sreča z Uranom, lahko končno prekinete pripoved o skrbeh in se osvobodite vseh tistih “kaj pa če” in pogubnih strahov. Edina stvar, ki jo lahko storite na tej točki, je, da se prepustite. Nato se v soboto Mars premakne v vaše znamenje in v naslednjih nekaj tednih se boste osredotočili na izboljšanje samega sebe.

Sporočilo tedna: Prekinitev.

Rakica

V tem tednu pride do kariernega preboja ali umetniškega navdiha, saj se v ponedeljek akcijski planet Mars sreča z inovativnim Uranom. To se je dogajalo že dolgo časa in prinaša spremembe ne le v vaši miselnosti, temveč tudi v vaši ekipi in skupnosti. Mars se nato v soboto preseli v Dvojčke in vaš podzavestni sektor, kar je tranzit, zaradi katerega se boste morda počutili ujete v svoji glavi. Poskusite ne spodkopavati lastnega uspeha!

Sporočilo tedna: Varno.

Levinja

V zadnjih nekaj letih ste v svoji karieri in javni podobi naredili veliko majhnih, a vplivnih sprememb. Ne glede na to, kako subtilni so bili premiki, je to, kar počnete zdaj, verjetno neprepoznavno od tistega, kar ste počeli leta 2018. Ko se v ponedeljek Mars v vašem kariernem sektorju sreča z radikalnim Uranom, naredite še en majhen korak iz območja udobja. Tokrat gre za to, da se uveljavite in opozorite na svoja prizadevanja.

Sporočilo tedna: Glasno.

Devica

Intenzivnost tega tedna je za vas osredotočena na želje po izstopu iz običajne vsakdanje rutine. Če se počutiš zadržanega zaradi odgovornosti do drugih, te konjunkcija akcijskega planeta Marsa in rušilnega Urana v ponedeljek spodbudi, da narediš preskok in se podaš na lastno avanturo. Čudovito je biti oseba, na katero se vsi zanašajo, toda kaj če bi si podarili malo skrivnostnosti?

Sporočilo tedna: Čudenje.

Tehtnica

Tehtnica, to je teden velikih prebojev tako na področju denarja kot odnosov. Vendar je tu nekaj: da bi naredili ta kvantni preskok, morate biti pripravljeni postati ranljivi. Mars se v ponedeljek v delu vaše karte, ki se ukvarja z dinamiko moči, sreča z Uranom, ki povzroča spremembe, in vas spodbudi, da si odtrgate obliž in se soočite z velikim strahom. To, kar se bo tu sprožilo, bo navdihnilo vašo naslednjo veliko priložnost za potovanje ali izobraževanje.

Sporočilo tedna: Skok.

Škorpijonka

Škorpijon, ta teden je preobremenjujoč, vendar vam bo morda spremenil življenje. Vaš vladajoči planet Mars se v ponedeljek poveže z divjim Uranom v vašem partnerskem sektorju. Točka preloma, ki se je bližala že več tednov (če ne celo let), je končno tu. Ta vidik bi lahko prinesel nepričakovane konflikte ali korenite spremembe v vaših najtesnejših odnosih. Mars se nato v soboto premakne v Dvojčke in v območje skupnih virov, kar vas spodbuja k poravnavi dolgov, izpodbijanju dinamike moči in težkim pogovorom.

Sporočilo tedna: Neposredno.

Strelka

Življenje se ta teden za mnoge odvija z radikalnim tempom, za vas pa se to odvija predvsem v vsakdanjih rutinah. Ko se bo v ponedeljek akcijski planet Mars srečal z uporniškim Uranom v vašem sektorju vsakdanjega dela, boste morda nenadoma želeli pustiti službo, preteči 10 kilometrov, posvojiti kužka ali vse našteto. Mars se nato v soboto premakne v Dvojčke, kar lahko v prihodnjih tednih vnese napetost v tesne odnose. Ne pozabite: ni nič narobe, če odidete.

Sporočilo tedna: Razpnite se.

Kozoroginja

Ta teden prinaša ustvarjalni preboj in zagon pri uresničevanju velikih sanj, ki jih imate v zvezi z rastjo družine in skupnosti. Mars se v ponedeljek združi z Uranom v vašem sektorju užitkov, kar je aspekt, ki prinaša dobesedno ali v prenesenem pomenu “nepričakovano nosečnost”. Lahko je strašljivo, da boste končno dobili, kar si želite, vendar to ne pomeni, da si tega ne zaslužite. Nato se v soboto Mars premakne v vaš sektor vsakdanjega dela in dobite energijski zagon, ki ga potrebujete, da se lotite dela na naslednjem cilju.

Sporočilo za tedna: Sprint.

Vodnarka

Ta teden prinaša veliko strelo v vaš domači sektor, saj se akcijski planet Mars v ponedeljek sreča z električnim Uranom. V zasebnem življenju se že nekaj let nenehno soočate s pretresi, ta pa je (dobesedno ali v prenesenem pomenu) prelomna. Čeprav so temelji počili, to še ne pomeni, da jih ne morete ponovno zlepiti z zlatom. V soboto Mars vstopi v vaš sektor romantike in ustvarjalnosti, kar je tranzit, ki spodbuja, da ste pogumni s svojim srcem in umetnostjo.

Sporočilo za tedna: Začnite.

Ribi

V zadnjih nekaj letih ste uvajali majhne, a seizmične spremembe v svoji komunikaciji, urniku in prednostnih nalogah. Čeprav so bile te spremembe subtilne, se je vaš mali kotiček sveta od leta 2018 radikalno spremenil. Ko se v ponedeljek Mars sreča z inovativnim Uranom, boste poslali še eno tvegano sporočilo ali elektronsko pošto, ki vam lahko spremeni življenje. Nikoli ne boste vedeli, če ne boste poskusili.

Sporočilo za tedna: Odpravite se na pot.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj