Latino diva je zdaj dala prvi intervju, odkar je začela zvezo z 48-letnim igralcem Benom Affleckom, s katerim je bila zaročena pred 17 leti, razlog za intervju pa je bil njen novi singl ‘Cambia El Paso’.

“Presrečna sem,” je dejala Lopezova. “Vem, da se ljudje sprašujejo, kako sem, kaj se dogaja, ali sem v redu, ampak v resnici še nikoli nisem bila bolje. Želim, da moji ljudje, ki jim je mar zame, vedo, da sem v življenju res dosegla kraj, kjer sem na dobrem mestu. In mislim, da ko se enkrat pripelješ do tega kraja, se ti začnejo dogajati neverjetne stvari, za katere si prej nisi predstavljal, da bi se lahko zgodile. Obožujem vso ljubezen in vse dobro, kar se trenutno dogaja v mojem življenju, in samo želim, da bi vsi vedeli, da je to najboljši čas v mojem življenju,” je Lopezova dejal za Apple Music 1.

Kot je običajno, svetovne zvezde intervjujev ne dajejo tako lahkotno. Razlog za to je bil nov singel, ki ga je izdala. “Pesem govori o spremembah in o tem, da se ne boj storiti novega koraka v življenju. Spodbuja nas, da naredimo korak naprej in naredimo, kar mislimo, da moramo. Če mislite, da nekaj v vašem življenju ni tako, kot bi moralo biti, stopite korak nazaj in zaplešite. Življenje je ples, veselje in sreča,” je dodala 51-letna pevka in igralka.

PREBERITE TUDI: Jennifer Lopez predstavila lastno kozmetično linijo JLo Beauty

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj