Mladost in lepota sta v sodobnem svetu dve izjemno pomembni zapovedi in na srečo to z estetsko in plastično kirurgijo ni problem doseči. Če želite vidno izboljšati videz ali samo malce poudariti svojo naravno lepoto, Vam je na voljo strokovna ekipa poliklinike Arcadia.

Osnovni cilj, h kateremu strmimo v polikliniki Arcadia, je zadovoljstvo vseh naših pacientov. Naredili bomo vse, da iz naše poliklinike odidete z nasmehom na obRazu. V skladu s tem vsem svojim pacientom posvečamo najvišjo možno pozornost, spoštujemo Vaše želje in se trudimo izpolniti vsa Vaša pričakovanja.

K vsem Vašim vprašanjem in željam pristopamo profesionalno in individualno, strokovno odgovorimo na Vaša vprašanja in Vam predstavimo ter obrazložimo vse možnosti, tako, da skupaj dosežemo najboljše estetske rezultate. Visoka merila nas vodijo k temu, da pozornost posvečamo tudi najmanjšim detajlom, ter za Vas storimo le najboljše. Naša osnovna misija je, da smo v službi pacienta, Vi ste pa kot pacient v središču vsega.

Poliklinika Arcadia je ustanovljena kot prva ordinacija za estetsko kirurgijo na področju Hrvaške in predstavlja pomemben subjekt na področju estetske kirurgije tudi izven meja. Osnovna dejavnost poliklinike je ponujanje uslug iz plastične in estetske kirurgije, na katerih delajo strokovnjaki, šolani v domovini in tujini. Vse našteto je skupek izjemnega znanja, truda, energije in navdušenja, ter ljubezni do kirurgije.

Naš glavni kirurg, dr. Bojan Ignatovski, se lahko pohvali z izjemno medicinsko in kirurško kariero. Je tudi redni član Hrvaškega društva za plastično in rekonstrukcijsko kirurgijo, član Hrvaškega zdravniškega zbora in Hrvaške zdravniške zbornice.

Izjemno nam je v ponos, da se lahko pohvalimo z nadvse uspešnim delovanjem na področju Slovenije v zadnjih petih letih. Za nami je veliko število pacientov iz Slovenije, katere smo z našimi uslugami zadovoljili in osrečili. Zelo smo ponosni, da ste bili del našega ustvarjanja, Vi pa boste vedno ostali del nas.

Pokrivamo vsa področja estetske in plastične kirurgije, tako, da lahko izmed  široke palete uslug, ki jih nudimo, posebej poudarimo operacije, katerih se ljudje najpogosteje poslužujejo. To so: rinoplastika, povečanje dojk, liposukcija in face-lift.

Zaradi kvalitetnega prijateljskega sodelovanja v Sloveniji že peto leto, Vam nudimo brezplačne preglede v vseh naših ordinacijah, da se pripravite na poletne počitnice. V želji, da bi nas obiskali in izpolnili Vaše dolgoletne želje, Vam podarjamo tudi 10 % popust na operacije rinoplastike, povečanja dojk, liposukcije ali face-lifta.

Veselimo se vaših vprašanj, z odgovori pa Vam bo na razpolago naše profesionalno in prijazno osebje in strokovna zdravstvena ekipa.


Osebje poliklinike Arcadia

Za več informacij obiščite našo spletno stran www.poliklinika-arcadia.si, pišite nam na poliklinika@poliklinika-arcadia.hr ali nas pokličite na telefon +385 43 675 200. Strogo se obvezujemo, da bomo na vsa vprašanja in spletno pošto odgovorili v najkrajšem možnem času.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj