Njegova hčerkica imla na obrazu prisrčen nasmeh, medtem ko je oblečena majico, okrašeno z vevericami. “Je tako ljubka dojenčica. Tako sladka,” je De Niro navdušeno povedal v intervjuju za revijo People, ki je bil objavljen v sredo.

Igralec se je smejal tudi nenavadni dinamiki v svoji družini, potem ko je pri 79 letih pozdravil svojega sedmega otroka. “Vsi otroci se nad njo navdušujejo. Tudi vnuki. Ona je njihova teta – oni bodo kmalu postali najstniki!” je dejal.

De Niro je poleg Gie, ki jo je s Tiffany Chen dobil spomladi 2023, oče še naslednjim otrokom: Drena, 56 let, Raphael, 47 let, dvojčka Julian in Aaron, 28 let, Elliot, 25 let in Helen, 12 let.

Ima tudi štiri vnuke, vključno z Dreneinim sinom Leandrom, ki je lani pri 19 letih tragično umrl zaradi prevelikega odmerka drog.

Prejšnji mesec je oskarjevec v intervjuju za revijo AARP čustveno spregovoril o svojem najnovejšem članu. “Ko jo pogledam, vse, kar me pesti ali skrbi, preprosto izgine,” je bil navdušen. “To je čudovito.”

V pogovoru za Guardian oktobra lani je predstavil tudi svoje domače življenje s 45-letno Chen in dojenčico Gio. Ob obravnavi svoje starosti je odkrito pojasnil, da se je umaknil od “težkega dela”. “Sem tam, podpiram svoje dekle. Toda ona opravlja delo,” je izjavil. “Imava pomoč, ki je zelo pomembna.”

De Niro in Chenova sta bila prvič povezana leta 2021, ko sta se spoznala na snemanju njegovega filma “Pripravnik” iz leta 2015. “Ko sva delala, je bilo to samo delo,” je med pogovorom z Gayle King v oddaji “CBS Mornings” o začetku njune zveze julija 2023 povedala Chen.

“Potem pa sva nekaj let pozneje spet navezala stike in rekla sem: ‘Oh, mislim, da se razumeva, in mislim, da se res razumeva.'”

Zvezdnik je bil pred tem poročen z Diahnne Abbott med letoma 1976 in 1988 ter Grace Hightower med letoma 1997 in 2018.

PREBERITE TUDI: 82-letni Al Pacino pričakuje otroka s svojo 29-letno partnerko

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj