… od nikoder in nas preplavi na način, ki ga ne moremo nadzorovati. Na neki točki smo vsi srečali nekoga, ki je na nas vplival veliko globlje, kot smo si sploh lahko predstavljali. Razumevanje , kako ugotoviti, ali poznate nekoga iz preteklega življenja, bi lahko pojasnilo, zakaj čutite, da vas tako privlači določena oseba.

Če verjamete v reinkarnacijo, veste, da duša obstaja tudi po smrti. Veste, da je to življenje samo eno od neštetih življenj, ki ste jih že živeli. In z vsakim življenjem vaša duša kopiči karmo in se na tej poti uči novih stvari. Eden od glavnih načinov, kako se učimo, je poučevanje drug drugega, saj so odnosi temelj naše izkušnje tukaj na Zemlji. Verjetno so ljudje, ki vas največ učijo, isti ljudje, ki so vas učili v preteklosti, saj ste bili skupaj v mnogih različnih inkarnacijah. Ko srečate ljubimca, prijatelja, družinskega člana ali celo sovražnika iz preteklega življenja, obstaja podzavestni del vas, ki ga bo lahko prepoznal.

Tukaj je 8 znakov, da ste nekoga poznali v preteklem življenju, saj lahko to razjasni odnos, ki se zdi intenziven, zmeden, lep in včasih celo srce parajoč.

8 znakov, da ste srečali nekoga iz prejšnjega življenja:

  1. Takoj se vam zdi znan
  2. Pri vas izzovejo močan odziv
  3. Takoj ustvarite globoko vez
  4. Imate intuitivno in telepatsko povezavo
  5. Zdi se, da se ne moreta držati stran drug od drugega
  6. Čas ne obstaja, ko ste skupaj
  7. Vaše razmerje vas uči težkih lekcij
  8. Veste in globoko v sebi čutite, da sta bila že skupaj

PREBERITE TUDI: Zakaj so stare duše pogosto nesrečne?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj